Vespa 946 Christian Dior – 2021


A Dior és a Vespa ugyanabban az évben, 1946-ban indult világhódító útra. Az olasz márka és a párizsi divatház közös nevezője a vágy, hogy különleges és kreatív dolgokat hozzanak létre. A Dior és a Vespa együttműködése révén egy olyan kollekció jött létre, amivel újra felfedezhető a szabadság, a közlekedés és az önkifejezés, ami ezeket a cégeket vezérli évtizedek óta.

A kooperáció végeredménye a Vespa 946 Christian Dior egyedi kiadású robogó lett. A stílusos karosszéria és a finom grafikai elemek tisztelegnek a két ház öröksége előtt.

Vespa 946 Christian Dior

A kifinomultság szimbóluma, ami tükrözi a saját hitvallást és különleges részletekkel lesz kiváló a végeredmény. Az ikonikus Vespa 946 mostani változatát 2012-ben mutatták be. A milánói kiállításon debütáló újdonság elismerést váltott ki elegáns, áramvonalas vonalaival és technológiai megoldásaival. A most bemutatásra kerülő egyedi modellt Maria Grazia Chiuri, a Dior női kollekciókért felelős kreatív igazgató tervezte. A robogó Olaszországban készül, és megfelel a divat műhely szigorú minőségi előírásainak, divat iránti elkötelezettségének és a kivitelezés pontosságának.

Vespa 946 Christian Dior

A nyereg Dior Oblique motívummal díszített, az 1967-ben Marc Bohan által tervezett felső dobozon is végig futó minta jellegzetes külsőt kölcsönöz ennek az egyedi modellnek. Az azonos ikonikus motívummal díszített sisak teszi igazán teljessé a különleges sorozatot. A felső tízezerhez tartozás szimbólumai ezek a korlátozott darabszámban készülő motorok. A Vespa 946 Christian Dior modellek 2021 tavaszán jelennek meg először a Dior üzletekben szerte a világon, majd ezt követik a Piaggio Group Motoplex kereskedései.

Szöveg: Buny

Kép: Vespa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes