Stylmartin Vector Air

Az olasz gyártó motoros lábbeli családjának új tagja a gyors motorkerékpárok szerelmeseinek készült. A nyári motorozáshoz a Vector Air modell kiváló választás az “észszerű” kompromisszumok mellett, már ami a biztonságot és a kényelmet illeti. A perforált mikro szálas felsőrész, a lélegző bélés és a védelem olyan elegyét hozza, amit ki kell próbálni!

A stílus és az egyediség szempontjából a Stylmartin 2020-as kollekciója diktálja a trendet. A Vector Air modell az egyik javaslata a meleg napokra.

Stylmartin Vector Air

A „sportos” megjelenés teljesen nyilvánvaló, azonban azok számára is érdekes lehet, akik csupasz motorral vagy éppen egy sport robogóval közlekednek. Városi és hétvégi kirándulásokhoz, séta közben használva is kényelmes. A cipő felső része két anyagból áll össze, a fekete és az antracit közötti kontraszt fokozza az egyedi megjelenést. A mikro szál és mikro szálas gumi kombinációja megfelelő légáramlást biztosít a láb számára.

Stylmartin Vector Air

A szellőzés mellett a lélegző bélés, a cipő oldalán fémhálóval ellátott betétek és a kivehető mikro-perforált talpbetét gondoskodik a termikus komfortról. A szabadidő cipőket idéző karcsú megjelenés ellenére a Vector Air mindkét bokánál hatékony poliuretán beépített protektorok kerültek elhelyezésre. A láb és a boka stabilitását a dupla rögzítés biztosítja fűzővel és állítható tépőzáras felső hajtókával. A rezgések kiküszöbölésére “Eva” betét került a csúszásmentes gumitalpba. Az új modell megfelel az EN 13634: 2017 szabvány által támasztott követelményeknek.

Stylmartin Vector Air

A Vector Air 39 és 47 közötti méretben kapható, fekete / antracit színben. További információkkal a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylnmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes