Ducati Hypermotard 950 RVE

A Ducati bemutatta új Hypermotard 950 RVE motorját, ami a vadabb motorozás iránt érdeklődő hívők között számíthat örömteli fogadtatásra. Az alapmodellnek számító Hypermotard 950 és a kategóriában a csúcsot képviselő Hypermotard 950 SP közé sorolta be a gyártó az újdonságot.

A Hypermotard 950 RVE ismertetőjele az egyedi, graffitire hasonlító fényezés, amit az utcai művészek inspiráltak. A motor a közösségi oldalakon bemutatott koncepció motor 2019-ben elért sikere alapján született.

Ducati Hypermotard 950 RVE

Annak érdekében, hogy ugyanazt a gyártási minőséget lehessen tartani, mint a koncepció motornál, a gyártás során magasan képzett munkavállalókat kellett alkalmazni a festéshez. Nagyon vékony fóliákkal, és egy különösen hosszú és összetett folyamat során érték el, hogy az eredmény olyan lett, mintha légecsettel dolgoztak volna. A fényezés mellett növelték a felszereltséget, ami látványosan az elektronikában jelenik meg.

Ducati Hypermotard 950 RVE

A Hypermotard 950 RVE Bosch kanyar ABS-t, Ducati Traction Control EVO (DTC EVO) kipörgésgátlót, Ducati Wheelie Control (DWC) EVO) az első kerék elemelkedését gátló rendszert és Ducati Quick Shifter (DQS) EVO gyorsváltót kapott. A Hypermotard 950 egy különleges motor, ami kiváló irányíthatósággal szolgálja az utazási élményt. Az agresszív megjelenést a szupermoto szegmensből kölcsönözték, amit az ülés alatt vezetett dupla kipufogó, a rácsos hátsó váznyúlvány tesz még könnyedebbé. Az üléspozíció kialakítása során arra figyeltek, hogy a vezető maximálisan tudja uralni a gépet bármilyen helyzetben.

Ducati Hypermotard 950 RVE

Az ülés felülete sík, ez elősegíti a vezető előre-hátra mozgását, így mozgás szabadságot biztosít, és a talajfogásban is segít vékony kialakításával. A meghajtásról két hengeres Testastretta 11° erőforrás gondoskodik. A 937 köbcentis, 114 lóerőt 9000 percenkénti fordulatszámon előállító blokk, 98 Nm-es nyomatékot szolgáltat. A forgatónyomaték 80%-a már 3000-es fordulatszámon rendelkezésre áll. Ezzel tökéletes lehet a motorozás élménye versenypályán, hegyi szerpentinen, vagy városi használat során.

Ducati Hypermotard 950 RVE

Az SP változatot a verseny grafika, az Öhlins futómű hosszabb csillapítású elemei és a Marchesini kovácsolt felnik különböztetik meg. A kereskedőknél 2020. júliusától kapható majd a Hypermotard 950 RVE.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes