Givi GRT719 hátizsák + T532 Hydrapak

A motorkerékpár-kiegészítők egyik legnagyobb gyártója a terepmotorosoknak szánt újdonságai közül a Gravel-T sorozat GRT719 hátizsákja és az integrált Hydrapak, valamint a külön megvásárolható T523 vízzsák kerül most rivaldafénybe. Ez a kombináció a műszaki megoldásaival még a legtapasztaltabb és legigényesebb rally versenyzők elvárásainak is megfelel.

A megoldás fő előnye, hogy a hidratáláshoz szükséges vízhez közvetlen hozzá lehet férni anélkül, hogy le kellene szállni a motorról.

Givi GRT719 és T523

A kiegészítő, amiről beszélünk, lényegében egy hátizsák beépített vízzsákkal. Ez a versenyzők számára is megfelelő, és a nagy enduroval kalandozók között is megtalálja majd hívőit. Nem beszélve arról, hogy más szabadtéri tevékenységek végzése során is hasznát lehet venni, mint például a trekking vagy a hegyi kerékpározás.

Givi GRT719 és T523


GRT719 hátizsák
A Gravel-T sorozatba tartozó hátizsák könnyen rögzíthető a testhez, ami különösen alkalmassá teszi terep használatra. A GRT719 gyártásához a GIVI a REACH szabályozásnak megfelelő anyagokat használt fel, mint nagy szilárdságú 1200D W / R poliészter, kimagasló UV-ellenállással, míg a betétekhez Hypalont használtak. Egy gyors kioldóval reteszelt rendszer gondoskodik az ivócső vállpánton rögzítéséről, emellett tárolózseb, fogantyú, lélegző hátlap, valamint mellkasi heveder alkotja a fontos alkatrészek sorozatát.

Givi GRT 719 és T523

Érdemes megemlíteni a gyors kioldású vállpántot is, amely lehetővé teszi a hátizsák gyors levételét.
Hydrapak Elite T523
A két liter űrtartalmú, és a legtöbb hátizsákba beilleszthető vízzsák külön csatlakozóval rendelkezik az ivócsőhöz. A TPU-ból készült, szilikon szájrésszel és Slide Seal Top-pal nyíló és záródó cső gondoskodik az éltető folyadék szállításáról. Ez egy olyan rendszer, amely megkönnyíti a vízzáró tömítésével a tisztítást. Az ivócső hossza 95 cm, és Blaster szelep akadályozza meg a folyadék szivárgását.

Givi GRT 719 és T523

Ugyancsak hasznos a PLUG-N-PLAY csatlakozási rendszer, ami a cső könnyű leválasztását garantálja még akkor is, ha a zsák tele van vízzel. A T532 a tesztek alapján a -25 ° C és a + 60 ° C közötti hőmérséklet tartományban használható biztonságosan.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes