Ewan McGregor és Charley Boorman elektromos Harley-n érkezik a képernyőre

13 000 mérföld, 13 ország, 16 határátkelés, 2 Harley-Davidson LiveWire, 100 nap. Ewan McGregor és Charley Boorman exkluzív rendezésével és főszereplésével érkezik az Apple TV+ új epikus, motoros sorozata, a ‘Long Way Up”.

A két legjobb barát újra összeáll, 10 évvel ezelőtti, világ körüli motoros kalandjuk után. 13 000 mérföldet tesznek meg, 16 határátlépéssel, 13 országon keresztül, több, mint 100 nap alatt.

Harley-Davidson Long Way Up

Ewan és Charley túrájukat Ushuaia városából, Dél-Amerika csücskéből kezdik, két elektromos Harley-Davidson Livewire nyergében robognak végig az elragadó és érintetlen tájakon, Dél- és Közép-Amerikán keresztül. A sorozat követi Ewan-t és Charley-t Argentínán, Chilén, Bolívián, Perun, és Equadoron keresztül, valamint észak felé, Kolumbián és Közép-Amerikán át Mexikón.

Harley-Davidson Long Way Up

A Harley-Davidson hatalmas lelkesedéssel vágott bele az együttműködésbe Ewan McGregor-ral és Charley Boorman-nal. A sorozatban szereplő LiveWire modell a Harley-Davidson elektromos motorkerékpárja, amely a teljesítmény, a technológia és design határait feszegeti a kétkerekűek világában. A sorozatban használt motorkerékpárok a gyári modellen alapuló, de a projekt igényeihez módosított változatai, hogy a világ távoli szegleteiben is feszegessék ezeket a határokat.

Harley-Davidson Long Way Up

A “Long Way Up” első három epizódját világszerte pénteken, szeptember 18-án játssza az Apple TV+. Új részek hetente jelennek meg.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes