Stylmartin Audax Glam és Jungle hölgyeknek

Történelem, hagyomány, kivitelezés, erős stílus és csipetnyi móka az alkotóelemei a 2020-as kollekcióban mesterien megalkotott motoros lábbeliknek, amelyek a divatbemutatón is megállnák a helyüket. Valójában a Glam és Jungle verziók kifejezetten a széles női motoros közönséget célozzák meg. A részletek a „divatvilágból” származnak, de a speciális textíliák a bokacsontokat védő poliuretán, CE tanúsítvánnyal rendelkező betéteket takarják.

A divat iránti elkötelezettség már tetten érhető volt a Stylmartin korábbi kollekcióiban, például a Continental, amely zöldes, régies hangulatával tökéletesen állt volna egy sztár lábán.

Stylmartin Audax Glam


A Stylmartin mindig elkötelezett volt a hölgy vásárlók iránt, számos modellje elérhető unisex fazonban. A 2020-as kollekcióban szereplő cipőkkel a márka egyszer és mindenkorra megerősítette azt a szándékát, hogy lassan lefedjen más lábbeli kategóriákat is, divatos és könnyű stílusú újdonságaival. Ezek közül kiemelkedik az Audax, ami a nyolcvanas évek Stylmartin klasszikus autós cipőjének kortárs átirata a Sport Urban sorozatba. A férfi verzió színválasztása egyedi és nem szokatlan, akkor a két megtekintett női verzió valóban különleges.

Stylmartin Audax Jungle

A Glam és Jungle bőr felsővel készül, olyan jellemzőkkel, amelyeket általában a motoros cipőknél nem látunk. Az első ilyen tulajdonság a mindkét oldalon csillogó textília alkalmazása, illetve a másik modellnél a zebra minta. A nyomtatott velúr, nagyon divatos és homályosan retro jegyeket sugall. A divatos megjelenés mellett azonban nem lehet figyelmen kívül hagyni a nélkülözhetetlen biztonsági funkciókat. A kényelem a vízálló membránnak köszönhetően garantált, amely egyben lélegző is.

Stylmartin Audax Jungle

Az egyedi kéttónusú fekete-fehér talp és az anatómiai belső talpbetét mikroperforációja jobb szellőzést biztosít, kivehető, ezáltal tisztítása is egyszerű. Végül, a fűző, a fűzőhorog és a tépőzásras felső rögzítés kettős lezárása érdekes és stílusos megjelenést kölcsönöz a lábbelinek. Az Audax Glam és Jungle széles méretválasztékban, 36-42 méretekben kapható. Ezek a modellek megfelelnek az EN 13634: 2017 szabvány előírásainak. További információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes