Fantic Caballero Scrambler – Givi öltözetben

Ezt a modellt 125, 250 és 500 cm3-es motorokkal lehet megvenni, amivel a Fantic Motor visszatér a régi szép időkhöz. A motorok testreszabása szinte kötelező ebben a szegmensben, és érdekes ötletek kerültek elő a GIVI-nél, a típushoz kínált kiegészítők terén.

A Caballero 20118-19-es változatához kínált termékek kielégítik az esztétikát, növelik a vezetési kényelmet és helyet teremtenek a poggyász számára. Anélkül, hogy mindez befolyásolná a motor erősen retro vonalát.

Fantic Caballero Scrambler – Givi


Számos elemet kínálnak alapkivitelben, de kiemelkednek azok, amelyeket úgy terveztek az „új” CABALLERO számára, hogy nagyon meggyőző scrambler külalak jöjjön lére. A továbblépéshez léteznek az utángyártott piacon speciális alkatrészek, például a mechanika fejlesztése érdekében, valamint univerzális és egyedi kiegészítőkkel. Ez utóbbiak illenek leginkább a GIVI filozófiájához.
SR9150 – Speciális hátsó konzol, fényes fekete, a MONOLOCK dobozokhoz, ami egyedi tartóként is funkcionálhat a GIVI puha táskák rögzítéséhez.
TMT9150 – Speciális konzol, az elegáns MT501S oldaltáska felszereléséhez a kerékpár bal oldalára (Metro-T sorozat).
BF43 – Speciális karima a TANKLOCK gyorsrögzítő / kioldó rendszerrel ellátott tanktáskák rögzítéséhez. Hét kompatibilis modell létezik, de a motor vonalaihoz a kompakt 5 literes EA123 illik a legjobban. Lehetséges opciók még az MT505 és az ST602B táskák is.

Fantic Caballero Scrambler – Givi


100AL / ALB – Univerzális Café Racer szélterelő szürke vagy fekete eloxált alumíniumból. Méretei 20,5 x 26,5 cm (magasság x szélesség). A Caballero-ra szereléshez az AL9150A rögzítő készletre van szükség.
140A / S – Egy másik univerzális plexi, amely az előzőnél nagyobb védelmet nyújt, átlátszó vagy füst színben kapható. Méretek: 35 x 41cm (mgasság x szélesség). Ebben az esetben a motorkerékpár kerek fényszórója fölé szereléshez az AL9150A speciális rögzítőre van szükség.

Fantic Caballero Scrambler – Givi


TN9150 – Speciális bukócső, fekete, 25 mm átmérőjű acélcsőből. Ez csak az 500 cm3-es modellhez illeszkedik pontosan.
RP9150 – Speciális karter védő szálcsiszolt és eloxált alumíniumból, vastagsága 5 mm. Ez is csak a Caballero 500 modellhez kapható.
PR9150 – Rozsdamentes acél hűtővédő, feketére festve.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes