Csupasz motor kompromisszum nélkül – KTM 890 Duke R Hepco & Becker kiegészítőkkel

Az új KTM 890 Duke R pont azt a felhasználói kört célozza, mint a kisebb testvér, 790-es Duke. Nyilván a többlet teljesítmény jól jön a verseny pályán vagy a hegyi szerpentineken. Nem kell tartani attól, hogy ezek a szerepek messze állnának a motor egyéniségétől, mindkettőben nagyot alakít.

Ezért a Hepco & Becker fejlesztői ezt a jól kialakított gépet, kis túrázóvá alakították.

KTM 890 Duke R – Hepco & Becker

A kipufogó kialakítása miatt csak a bal oldalra lehetett a C-Bow tartót felhelyezni. A kipufogó hőleadása miatt a poggyász és az utas védelme érdekében hővédő pajzsot készítettek. A hátsó részre felszerelhető tartóra rögzíthető az igényeknek megfelelő platni, ami lehet Alu- / Easyrack vagy Minirack.

KTM 890 Duke R – Hepco & Becker

Ha nem akar semmi terjedelmes dolgot szállítani a tulajdonos hátul, és utasa sincs, akkor örülni fog a Sportrack tartónak, amelyet egyszerűen a hátsóülés helyére lehet szerelni. A tároló kapacitás további növelésére a Lock-it gyűrű jelenthet segítséget a benzin betöltő nyílásra szerelve.

KTM 890 Duke R – Hepco & Becker

A védelmi funkciót betöltő elemekről sem feledkeztek meg, kínálatukban szerepel egy fekete és KTM – narancssárga színben megvásárolható bukócső.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes