Ducati Multistrada 950 – 2021

A Ducati Multistrada 950 ideális motorkerékpár a mindennapos ingázásra a megszokott utvonalakon, de új területekre merészkedve sem fog benne senki csalódni. A vezetési élmény a nyeregben szinte tökéletessé teszi bármilyen használatra.

Az alacsony tömeg, a 19 hüvelykes első kerék és az alacsony ülésmagasság (840 mm) biztosítja a mozgékonyságot és a vezetési kényelmet, míg a fejlett technológia maximális biztonságot és kényelmet garantál.

Ducati Multistrada 950 – 2021

Mind azok számára, akik a hosszú utat párban és csomagokkal együtt kívánják megtenni, és mind azok számára, akik egy mozgékony és sokoldalú motort keresnek mindennapi használatra kiváló választás ez a motor. A Multistrada 950 S “GP White” színben egy “rendkívüli utazás” főszereplője volt Emilia-Romagna tartomány közepén, közismert nevén Motor Valley-ben. “Minden út egy új világ” kiválóan illeszkedik ehhez a motorhoz.

Ducati Multistrada 950 – 2021

Ennek a mottójának megszületésében ez a terület játszotta a főszerepet, hiszen ideális hely a Multistrada számára, élvezni az olasz régió szépségét és egyediségét.
A Multistrada 950 S a leginnovatívabb technológiát kapta a biztonság és a vezetési élmény érdekében: Elektronikus Ducati Skyhook Suspension Evo (DSS) rugózási rendszerrel, Ducati Quick Shift (DQS) gyorsváltóval, teljes LED-es fényszórók Ducati Corner Lights (DCL), 5 hüvelykes színes TFT kijelző kihangosítóval, sebességtartó automatika, megvilágított kezelőszervek a kormányon, valamint Bosch kanyar ABS növeli a jármű aktív biztonságát.

Ducati Multistrada 950 – 2021

A 2021-es modellévtől kezdve a Testastretta 11 ° motorral hajtott Multistrada 950 sorozat (937 köbcenti és 113 LE) megfelel az Euro 5 szabvány követelményeinek.
A Ducati a Multistrada család minden modelljéhez exkluzív “Multistrada 4Ever” garanciát kínál, amely 4 évig érvényes korlátlan futásteljesítmény mellett. A garancia a bolognai vállalat összes kereskedőjénél teljes körű szolgáltatást kínál. Ez egy hozzáértő és folyamatosan képzett csapat, amely minden Ducati motorkerékpárral ugyanolyan gondossággal bánik, mint amelyet Borgo Panigale-ben terveztek és állítottak össze.

Ducati Multistrada 950 – 2021

A “GP White” Multistrada 950 S 2020. júliustól minden hivatalos Ducati partnernél kapható, könnyűfém felnis és küllős kerékkel szerelt kivitelben is.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes