Hevik Nautilus

A Hevik szélesíti kínálatát a praktikum és a stílus szempontjainak figyelembe vételével. A motorosok és a robogósok generációin átívelő, elengedhetetlen tartozékkal, azaz egy hátizsákkal lép a piacra.
Kompakt és okos helykihasználás jellemzi a Nautilust, állítható mellkas- és derékpántoktól kezdve a palackzsebekig, a notebook / tablet rekeszig sokoldalú felhasználást kínál.

A Hevik kollekció újdonsága unisex kialakítással készült, amely két keréken közlekedőket célozza, akik olyan hátizsákot keresnek, amivel könnyen alkalmazkodik a különböző felhasználói igényekhez.

Hevik Nautilus

A 15 literes űrtartalom átlagos méret, elég nagy a mindennapi utazásokhoz szükséges poggyász szállítására, ugyanakkor tulajdonosa támaszkodhat rá, ha néhány napra el kell hagyni a várost.
A cipzárral záródó fő rekeszben külön rész van a kisebb laptopoknak vagy táblagépeknek, és azok számára is tetszhet ez a kialakítás, akik motorkerékpárral vagy robogóval járnak dolgozni az irodába. Az első jó részét takaró kiegészítő zseb kényelmes tárolóeszköz apróbb tárgyak számára, amelyek mindig kéznél kell legyenek.

Hevik Nautilus

Két nagy oldalsó zsebe palackok számára készült, fogantyúja megkönnyíti a kézi szállítást, valamint csúszásmentes alja miatt nem fog csúszkálni, ha leteszik.
A Nautilus jól jöhet a sport motorkerékpárok tulajdonosainak is. Az állítható derék- és mellhevederek a klasszikus vállpántok mellett lehetővé teszik, hogy tökéletesen illeszkedjen a testhez, és ennek következtében aktív testhelyzet változtatáskor is stabilan a rögzítés helyén marad. A színes “blokk” grafika a hátizsák alsó részére került.

Hevik Nautilus

Klasszikus fekete-szürke kivitel mellett, fluoreszkáló sárga kombinációja fekete színnel (kiválóan növeli az aktív biztonságot) és fekete neon rózsaszín betétekkel is kapható, gondolva a hölgy vásárlókra.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes