Ducati túra ruházat

A Ducati ruházati kollekciója összetéveszthetetlen. Ötvözi a praktikumot és a kivételes kényelmet, amit a motoros ruhaipar legjobb cégeivel  együttműködve gyártanak. Minden ruhadarab CE tanúsítvánnyal rendelkező védőeszközökkel rendelkezik, a legmagasabb biztonsági előírások figyelembe vételével. A teljes túra megjelenéshez szükséges ruházati cikkeket online a shop.ducati.com címen és személyesen a helyi Ducati kereskedőknél lehet megvásárolni.

Tour C3 kabát
A Tour C3 kabátot sporttúra célokra fejlesztette a Spidi, és kizárólag a Ducati számára gyártja. Az európai szabványoknak megfelelő védő képeséggel rendelkező váll- és könyökvédőjéhez gerincvédő is illeszthető.

Ducati túra ruházat

A poliészter szövet keverékéből készült külső, nagy és hatékony szellőzőnyílásokkal, valamint vízálló és lélegző H2Out membránnal gondoskodik a termikus egyensúlyról. A kivehető bélés alkalmi kabátként is viselhető. A dzsekit a Tour C3 nadrághoz cipzárral lehet rögzíteni, fekete-piros és fekete-sárga színben kapható férfi szabással, a hölgyek számára fekete-piros színben elérhető.
Tour C3 nadrág
A sportos túrákhoz készült Tour C3 nadrágokat Aldo Drudi tervezte. Robusztus, ergonomikus, egyedileg állítható, vízálló, lélegző és szélálló H2Out membránnal, valamint a sípcsonton és a csípőn a legújabb európai szabványoknak megfelelő protektorokkal kerül forgalomba. A kivehető bélésnek, a rugalmas szövetnek és a cipzárral állítható szellőzőnyílásoknak köszönhetően kényelmes. Kombinálható a Tour C3 kabáttal, női változatban is elérhető.
Szövet-bőr kesztyű Strada C4
A Hada kizárólag a Ducati számára gyártja a Strada C4 kesztyűt, ami tökéletes túrákhoz.

Ducati túra ruházat

Külseje marhabőrből, báránybőrből és poliamid szövetből készül. Ezek az anyagok, szakszerűen kombinálva, hozzájárulnak a kényelemhez és a védelemhez. Belül egy vízálló és lélegző Gore-Tex membrán van, ami a Gore-Grip révén létrehozott csökkentett vastagságnak köszönhetően garantálja a motorkerékpár vezetési élményét és könnyű irányíthatóságát. A SuperFabric betétek a csuklón és az ujjakon tovább növelik a biztonságot.
Black Steel sisak
Az Arai Renegade V modell alapján készült „fekete acél” sisakot kifejezetten csupasz motorkerékpárokhoz fejlesztették.

Ducati túra ruházat

A külső héj SFL szálból, míg a belső héj differenciált sűrűségű EPS-ből készül. Az antibakteriális és mosható szövetből készült belső, a nagy látómezővel rendelkező plexi és hatékony szellőzőrendszer, – percenként körülbelül 14 liter levegőt keringet a sisak belsejében – teszi nagyon kényelmesé és biztonságossá. Mindez tökéletes Ducati stílusban, zseniális megjelenéssel, amit kizárólag a Drudi Performance tud.
“Horizon” sisak
Az Horizon bukósisak az X-lite X-1004 alapjain, kompozit anyagból készül, felhajtható áll résszel. Kettős jóváhagyással rendelkezik, ami magában foglalja a zárt és nyitott sisakok követelményeinek teljesítését. Dupla biztonsági rendszerrel ellátott állvédővel, és teljes átszellőző rendszerrel gondoskodik a melegebb napokon a kényelmes viseletről.

Ducati túra ruházat

A kivehető és mosható belső bélés, az UV 400 védelemmel ellátott napellenző és a jobb láthatóság érdekében alakalmazott fényvisszaverő betétek a Drudi Performance minimalista megjelenésével, kizárólag a Ducati számára készülnek csak.
Cardo rendszer
Beszélgetés akár 15 motorossal egyidejűleg (hatótávolság ideális körülmények között 1600 méter, valós körülmények között körülbelül 1000 méter), a kapcsolat automatikus, beszéd által aktiválódik és 30 másodperces csend után kikapcsol. Megszakítás esetén a kapcsolat automatikusan helyreáll.

Ducati túra ruházat

A Cardo rendszernek köszönhetően hívásokat kezdeményezhet és fogadhat mobileszközökön keresztül. A készülék érintéssel vagy hanggal irányítható, valamint az integrált FM rádió hallgatható rajta. A készülék hangereje automatikusan alkalmazkodik a háttérzajhoz. Univerzális kapcsolat bármilyen márkájú bluetooth fülhallgatóval.
Terepcsizma
A rendkívül funkcionális, a hatályos védelmi előírások szerint tanúsított All Terrain csizma alkalmas úttestre, és puha, nedves és sáros terepre. A felső rész párnázott hajtásokkal szolgálja a kényelmet.

Ducati túra ruházat

A bőr és velúr keveréke vízálló és jól lélegző eVent membránnal, valamint állítható, cserélhető alumínium karokkal ellátott zárórendszerrel készül. A csizma gumitalpú, amely maximális tapadást biztosít a lábtartón. A TCX együttműködésével fejlesztették ki és tökéletesítették terep használatra.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes