Kappa KV39 Army sisak

A zárt sisakok kedvelői számára a KV39 cross-enduro sisakok közül az Army a Kappa legújabb fejlesztése. Három grafikával kerül a boltokba, kétségtelenül “nagyon stílusos” off-road védőeszközt kapnak a hívők. Az újdonság a katonai egyenruhák álca motívumát idézi, és vonzó ára sikert ígér a gyártó számára.

A Kappa a KV30 Enduro sisakkal tette meg az első lépéseket a nyüzsgő off-road világ felé. Később piacra dobta a karcsú vonalakkal és merész színekkel jellemzett KV39 plexi nélküli modellt.

Kappa KV39 Army

Ha van olyan szegmens, ahol a motoros ruházata és a motorkerékpár megjelenése vezérmotívumot képvisel, az a krossz szegmens. Itt a telített és élénk színek mindig tökéletesen illeszkednek mindenhez. Ebből a szempontból a KV39 Army tökéletesen megfelel az esztétikai etikettnek, a héj fluoreszkáló ecsetvonásokkal, kromatikus kontrasztokkal és álcázó grafikai “töredékekkel” rendelkezik, amit a katonai világ ihletett. Ez kimeríthetetlen inspirációs forrást jelent már régóta minden divattervező számára, akik tökéletesen alkalmazzák, a szinte minden természeti környezethez jól alkalmazkodó mintát.

Kappa KV39 Army

A grafikára fordított nagy figyelem kombinálva a vezetési kényelemmel, és a védelemhez kapcsolódó technikai jellemzőkkel alapvető fontosságúak a terepen. A KV39 Army széles első nyílással könnyíti meg a védőszemüveg használatát, és nem akadályozza a kilátást. Hipoallergén szövetből készült bélése kivehető és mosható. A szellőzőrendszer három nyílással rendelkezik a homlok részen és felette, egy az állvédőn, és a hátsó szellőzőn távozik az átáramlott levegő.

Kappa KV39 Army

A szériafelszerelés meghaladja a belépő szintű sisakoknál megszokottakat, állítható és levehető orrvédőt és csúcsot tartalmaz, a sisak rögzítéséhez dupla “D-gyűrűs“ csatot alkalmaztak. A sisak tömege 1370 ± 50 gr, a méretek XS-től XXL-ig tart. Színek: matt fekete-sárga; fényes kék-sárga; fényes vörös-fehér. Egyéb KV39 verziók – REVERSE grafikával: sárga, kék, narancs, fekete.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes