Motoros jogosítvány ingyen!

Unod a városi torlódásokat, és dugókat? Szívesen átülnél egy motorra, de nincs rá jogosítványod? Vagy már régóta motorozni szeretnél? Esetleg hasznosan szeretnéd eltölteni a kijárási korlátozás miatt karanténban töltött napokat? MOST eljött a Te időd!

Szeretnél egy motort vagy robogót? -De nincs nagymotor jogsid?

Hasznosan is el tudnád tölteni azt az egy órát naponta, amit a dugóban állásra pazarolsz? -De nincs nagymotor jogsid?

Szívesen elmennél a barátaiddal a motoros túrákra?  -De nincs nagymotor jogosítványod?

KSR

Jól esne kiszellőztetni a fejedet egy hosszú nap/hét után a hegyi kanyarokban? -De nincs nagymotor jogosítványod?

Unod a segédmotor 40km/h tempóját? -De nincs nagymotor jogosítványod?

Szeretnél egy jól kihasználható elektromos motort? -De nincs nagymotor jogosítványod?

Brixton

Jó lenne, ha a gyermeked kimozdulna a virtuális világból a valóságba? -De nincs motoros jogosítványa?

Egyre több országban hoznak olyan jogszabályokat, hogy a fenti kérdések megoldásának ne a jogosítványszerzés költsége legyen az akadálya. Több európai tagállamban például az úrvezető (B) jogosítvánnyal szabályszerűen lehet 125 köbcentiméteres (L3e-A1 kategóriájú) motorkerékpárt vezetni. Más országokban a fiatalok motoros jogosítványhoz jutását támogatják a nagyvárosok közlekedési leterheltségének a csökkentésére.

Lambretta

Van olyan ország is, ahol az “egynyomvonalú” közlekedési eszközre váltását támogatják az ingázóknak, a közlekedési torlódások csökkentése végett. A “Smart Urban Mobility” egy nyomvonalon halad(!) és elektromos meghajtású. 🙂
A motorvásárlóktól tudjuk, hogy szívesen vásárolnának új nagymotort, de a leggyakrabban elhangzó ellenérv a “nincs nagymotor jogosítványom”.
Az SOS Autós-Motoros iskolával együttműködésben kidolgoztuk a megoldást! Amíg a külföldi országokhoz hasonló könnyítések Magyarországon nem lépnek életbe, addig a KSR MOTO Magyarországnál vásárolt (vagy megrendelt) új, “A”-kategóriájú jogosítványköteles motorkerékpár vagy robogó vásárlóinknak most a KSR MOTO segít.

NIU

A kiválasztott motorhoz szükséges járműkategóriába tartozó jogosítványodnak az elméleti és gyakorlati tandíját teljes egészében átvállaljuk, ha ezt nálunk előre jelzed és a jogosítványodat az SOS Autós-Motoros iskolában szerzed meg. Ha már beiratkoztál az SOS Autós-Motoros iskolába és a jogosítványod megszerzése előtt megrendelsz vagy vásárolsz a KSR MOTO Magyarországnál egy új nagymotort vagy robogót (A1, A2, vagy A korlátlan kategóriájú), akkor a tandíjakat utólag jóváírjuk a vételárból. *Összefoglalva: Rendelj új motort a KSR-MOTO Magyarországnál, és kifizetjük az új motorodhoz szükséges jogosítvány elméleti és gyakorlati tanfolyamát az SOS Autós-Motoros iskolában.

Brixton


A1 jogosítványt 16 éves kortól tudsz csinálni. Az A1-es tanfolyamot 15,5 évesen tudod elkezdeni.A2 jogosítványt 18 éves kortól tudsz csinálni. Az A2-es tanfolyamot 17,5 évesen tudod elkezdeni.A-korlátlan nagymotor jogosítványt 24 éves kortól tudsz csinálni. Az A-korlátlan nagymotor tanfolyamot 23,5 évesen tudod elkezdeni. (Vagy 20 évesen, legalább 2 éves A2 jogosítvánnyal)Az ingyenes nagymotor jogosítvány akció a következő márkák A1, A2 és A korlátlan típusához vehető igénybe:

Malaguti

Lambretta

Brixton

KSR MOTO

NIU

*A vásárolt motor okmányaiban szereplő jogosítványkategória árát fizetjük ki helyetted.Ha például egy A2 kategóriájú motort vásárolsz nálunk, de A korlátlan jogosítványt szeretnéd megcsinálni, akkor az önrészed az A2 és A korlátlan jogosítvány ára közötti különbség.
** A COVID19 koronavírus miatti óvintézkedésekre való tekintettel a 2020-as szezonban az e-learning távoktatás díját is a KSR MOTO Magyarország fizeti.
Ha szeretnél motoros jogosítványt, jelentkezz elérhetőségeinken.

Szöveg és kép: ksr.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes