Ducati túra kiegészítők

A Ducati különös figyelmet fordít a túra motorozást kedvelő tulajdonosokra, ezért a Ducati Performance kiegészítőinek széles választékát kínálja, hogy minden utazás még kellemesebb legyen. A túrázáshoz legközelebb álló Ducati motorkerékpárok a Diavel, a Multistrada, a SuperSport és a Monster. Valójában e családok összes modellje megfelelő egyensúlyt élvez a tipikus Ducati sportkarakter és a magas szintű kényelem között, ami alkalmassá teszi a motorkerékpárokat hosszú, akár több napos túrákra is.

A Ducati-val utazás öröme nagyobb, ha a megfelelő Ducati Performance felszerelést és kiegészítőt használják, amelyeket a Ducati Centro Stile tervezett és az ágazat legjobb vállalataival együttműködve gyártanak. A választékban megtalálhatóak oldal táskák, nagyobb szélvédők, kényelmes ülések.
Diavel
A háttámlát úgy tervezték, hogy az utasnak nagyobb kényelmet biztosítson a derék megtámasztásával.

Ducati túra kiegészítőkA Diavel-hez félig merev oldaltáskát ajánlanak modern külsővel, ami tökéletesen illeszkedik a motorkerékpár stílusához. Úgy alakították ki, hogy a maximális 36 literes (oldalanként 18 liter) kapacitást a hőformázott belsőnek és a szövetből készült külső résznek köszönhetően maximálisan ki lehessen használni.
Multistrada
A Ducati Zumo 396 műholdas navigációs eszköz gyors és egyszerű felszerelésére a műszerfal feletti felső konzol segítségével van lehetőség. A széles, 4.3 collos kijelzőnek köszönhetően jól látható a megjelenített térkép még tanktáskával is. A kesztyűbarát felhasználói felület megkönnyíti a kezelést. A ház robusztus, vízálló, ellenáll az üzemanyag fröccsenésének és az UV sugárzásnak. Bluetooth modullal rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy hívásokat kezdeményezzen okostelefonhoz csatlakoztatva vagy zenét hallgathat az MP3-lejátszóról.

Ducati túra kiegészítők

Menti a megtett útvonalakat, amelyeket vezeték nélküli módban PC-re exportálhatunk tárolás, és más felhasználókkal történő megosztás céljából. Rendelkezik Group Track funkcióval az útvonalak valós idejű megosztásához (Smartphone Linken keresztül). A „körutazás”, a „TrackBack” és a „Percorsi avventurosi” funkciók teszik teljessé. Végül meg kell említeni a „Rider Alerts” funkciót, amely azonnal figyelmezteti a vezetőt a sebességkorlátozások változásaira, és a sebességmérő kamerák vagy a kamerával vezérelt közlekedési lámpák jelenlétére. Tartalmaz egy előre telepített térképet, amely Európa 46 országának útvonal hálózatát tartalmazza, élethosszig tartó ingyenes frissítéseket és beépített Wi-Fi-vel rendelkezik a térképek kábel nélküli letöltéséhez.

Ducati túra kiegészítők


Lenyűgöző kialakítású tartozék a két oldal doboz, amelynek térfogata összesen 56,6 liter. A kemény dobozok kiváló minőségű anyagokból készülnek a vízállóság és a kiváló tartósság biztosítása érdekében. Kombinálhatók az egyedi gyártású belső táskákkal a teljes hely kihasználás érdekében. A belső táskák fekete szövetét, vörös széllel varrták „Ducati” stílusban.
A felső műanyag doboz a gyári csomagtartón kialakított rögzítést használja a gyors fel-és leszereléshez. A 48 literes űrtartalom két zárt sisak befogadására alkalmas. Testre szabható különböző színű borítókkal, a
fedél belső oldalán praktikus tároló hellyel.

Ducati túra kiegészítők


A CNC technológiával, alumíniumötvözetből készült okostelefon tartó minden típusú kormányhoz illik. Felszerelhető a pozíciónáló karral vagy közvetlen  a bilinccsel. Mindkét megoldás 360 ° -os elfordulást tesz lehetővé az optimális elhelyezés érdekében. Az okostelefon maximális védelme érdekében a tartó lehetővé teszi a G-erők akár 40% -kal történő csökkentését, ez jelentősen csökkenti a rezgéseket. Ehhez a vékony és funkcionális kialakítású védőburkolat jelenthet teljes megoldást a telefon védelme érdekében.
A Gran Turismo szélvédő optimális védelmet nyújt, ennek érdekében a magasságot és a szélességet 35, illetve 20 mm-rel növelték. Nagyon jó minőségű anyagokból készül a stabilitás biztosítása érdekében. A kiváló műszaki tulajdonságok és a motorkerékpár-vonalakhoz tökéletesen illeszkedő kialakítás olyan tartozékká teszi, amely nélkül nem lehet meglenni hosszú utakon.

Ducati túra kiegészítők


SuperSport
Stabil, könnyű, bővíthető, a rögzítő konzolhoz gyors kioldó szerkezettel csatlakozik a hőformázott EVA-ból készült és poliészterrel-poliuretánnal bevont oldal dobozok, kapacitásuk összesen 50 liter. Ez oldalanként elegendő helyet biztosít egy normál méretű sisak számára, valamint megőrzi az aerodinamikus, sportos vonalakat. Vízálló zsanérokkal, zárral és fényvisszaverő betétekkel kapható.

Ducati túra kiegészítők


Különleges alakjával az egyedi ülés magassága 20 mm-rel csökkent, így a talajfogás biztonságosabb, a kényelem feláldozása nélkül.
Monster
A komfort ülés 25 mm-rel magasabb, nagy sűrűségű habból kialakított alapját műszálas szövet borítja. A vezető és az utas kényelmének javítása lebegett a tervezők szeme előtt megalkotásakor.

Ducati túra kiegészítők


A félkemény tanktáska 5 literes kapacitása elég mobiltelefon, pénztárca, dokumentumok és egyéb személyes tárgyak tárolására. Gyors csatlakozó rendszerrel rögzíthető a tankbetöltő nyílásához. Esős időben jól jön a praktikus esővédő.
A típus családhoz készül még kapaszkodó az utas kényelmének növelése érdekében.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes