Jack bakancs – a Stylmartin ütőkártyája

Sokoldalú és stílusos, igazi „BLACK JACK” -et játszik rezzrel a lábbeliel a márka. Az új modell képes összehozni a különböző motorkerékpár-szegmenseket: városi, Cafe Racer vagy túra mindegy, hiszen a puha, víztaszító, kezelt bőrből készült klasszikus „kétéltű” minden helyzetben helyt áll. A fűzős klasszikus csizma vonalai ihlették, és az esztétika és a funkcionalitás valóban harmonikus keverékét kínálja.

Itt keverednek a stílusok! A különleges Jack olyan stílust és megoldásokat kínál, amely képes filozófiában és típustól eltérő járművek vezetőit összehozni.

Stylmartin Jack


A városi robogó, a Café racer / New Classic stílus rajongója, aki nagy figyelmet fordít a motor részleteire, de a ruházatra is, vagy a motoros utazó, akinél a „lábvédelem” a fő szempont. A Stylmartin újabb példát mutat arra, hogy a márka képes a vonzó és kifinomult esztétikát kombinálni a versenyzés által megkövetelt biztonsági szinttel. A Jack kiválóan illeszkedik a lábhoz, amit a láb anatómiájának mélyreható tanulmányozása alapján terveztek, és mindkét oldalon a bokánál jól elrejti a beépített poliuretán védelmet.

Stylmartin Jack

Anatómiai, antibakteriális és kivehető talpbetét, valamint egy nagyon különleges, csúszásgátló, antisztatikus és olajálló gumitalp garantálja a kényelmet. A vízálló és lélegző bélés esőgátat hoz létre, amelyhez a felső rész „víztaszító” kezelése is hozzájárul. A sebességváltónál külső megerősítést alkalmaztak, szintén bőrből. A Jack minden részletére nagy figyelmet fordítottak, a klasszikus „kétéltű” modell fűzős záródással (kiegészítve egy praktikus oldalsó cipzárral) ihlette, amely azonnal felidézi a régmúltat és a katonai vonalat, amit a bőr szegély és a fém szegecsek tovább erősítenek.

Stylmartin Jack

Nem fejtkeztek el a biztonságról sem, a Jack megfelel a CE EN 13634: 2017 szabvány követelményeinek.
A lábbeli fekete színben, 39-től 47-ig tartó mérettartományban vásárolható meg. További információval a termékkel kapcsolatban, a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes