Givi S430 – Az ülészár

Egy univerzális rögzítő alappal jelentkezett a Givi. Ezzel egy táskát lehet a nyeregre rögzíteni az utasülésre. A speciális karimás rögzítési rendszerrel már találkoztunk a gyártó katalógusában, a Tanklock és TanklockED rendszer ülésre szabott verziójáról beszélhetünk. A sportmotorokra tervezett S430 kevesebb mint 5 perc alatt fel- és levehető szerszám nélkül, megfizethető áron.

Az S430 Seatlock nem igényel sok magyarázatot. Használata egyértelmű, és sok tulajdonos fontolóra veszi majd a vásárlást.

Givi S430

Ha valaki mentesíteni szeretné a tankot a pakolástól és egyedül vág neki az útnak, valamint rendelkezik Tanklock vagy TanklockED rögzítővel szerelt táskával, akkor megvan a megoldás a poggyász elhelyezésre. Az egyetlen korlát, hogy a jelenleg tizenkét Givi táska közül, négy nem kompatibilis az S430-mal, pontosabban az ST603B, EA118, UT810 és XS320 táskák, mert ezeknek ívelt alapja van.

Givi S430

Az S430 karcolás és csúszás mentes gumitalpa nem károsítja a nyerget, és az állítható hevederek segítségével stabil és biztonságos rögzítést tesz lehetővé. A Seatlock azok számára is megoldás lehet, akiknél az utasülés állandóan foglalt. Nekik a hátsó doboztartó platnira rögzítést tettek elérhetővé. Ez az M8A, M8B, M9A, M9B alumínium tartókra vonatkozik.

Givi S430

Ezzel a 2020-as termékkel a Givi bebizonyítja, hogy van még hely új kiegészítőknek és ötleteknek, amelyek egyre élvezetesebbé teszik a motoros utazást.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes