Hevik Mustang kabát

Kényelmes és időtálló a bőr, főképp régies megjelenéssel, amit a motorosok között sokan különösen nagyra értékelnek. A Hevik tisztában van ezzel, és létrehozott egy sorozatot, amiben négy különböző bőrdzsekit vonultat fel. Ezek között a Mustang sem marad észrevétlen, a vad amerikai lovakra utaló nevével és kiváló szabásával.

Bivalybőrből készült ez a „klasszikus” stílusú dzseki, ami alapkivitelben kivehető bélést is kínál, így az év nagy részében használható.

Hevik Mustang


Ez a bőrdzseki meghaladja a ruhadarabokra jellemző értékeket, viselése információkat ad viselőjének az életstílusáról és motorkerékpárjáról. A „Custom” és a „New Classic” motorkerékpárokat magába foglaló világhoz közel állók számára ez a kabát igazi „szükségesség”. A Mustang tökéletesen illeszkedik ebbe a világba, hiszen a Hevik mindig is kiemelt figyelmet fordított a stílusos Café Racer versenyzőkre, hozzáadva a retro megjelenéshez minden szükséges kényelmet és biztonságot, ami 2020-ban elengedhetetlen.

Hevik Mustang

A legjellemzőbb tulajdonsága a bivalybőr, amely „vintage megjelenésű” kezeléssel rendelkezik, így különösen ellenálló a kopással szemben és mégis puha. A vállak és a könyök védelmét a tiszta és egyszerű szabás rejti el, ami semmiképpen nem veszélyezteti az illeszkedést. A mellkason és a lapockákon lélegző, rugalmas részek vannak elhelyezve, hogy megkönnyítsék a kar és a váll mozgását. A bélés lélegző pamut, és kivehető termo mellény teszi a kabátot az év nagy részében hordhatóvá. A dzseki megfelel az EN 17092–3: 2018 AA szabvány által támasztott követelményeknek.

Hevik Mustang

A zsebek igazi erősségei, összesen hetet helyeztek el rajta. A két külső és két felső zseben (mind cipzárral) kívül három belső zseb, valamint egy nagy zseb található a termo bélésen. Emellett a gerincvédő befogadására alkalmas helyet alakítottak a bélésben. A Mustangot fekete színben és széles, S-től 4XL-ig terjedő mérettartományban lehet megvásárolni.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes