Voge 500R – Hepco & Becker módra

A VOGE név nem ismert Európában, azonban a jó teljesítmény-ár aránya miatt nem biztos, hogy ez sokáig így marad. A BMW kínai partnere, a Loncin áll az új márkanév hátterében, újdonságát a csupasz 500 R modellt kezelésbe vették a Hepco & Becker-nél.

Mielőtt úgy járnának a tulajdonosok, mint a Brixton-nál, hogy nem találnak motorjukhoz megfelelő kiegészítőt, a Hepco & Becker magára vállalta az úttörő szerepet és elkészítette saját kollekcióját.

Voge 500 R – Hepco & Becker

Alaposan szemügyre vették a kéthengerest, és hasznos termékeket kezdtek fejleszteni.

Voge 500 R – Hepco & Becker

A C-Bow tartóval a C-Bow sorozatba tartozó táskák, dobozok gyorsan és egyszerűen felszerelhetők, míg a Lock-it rendszerű tanktáska rögzítő rendszer a választható táskákkal tovább bővíti a poggyász szállítási lehetőségeket.

Voge 500 R – Hepco & Becker

A hátsó doboz rögzítésére Alu- és Easyrack rendszerű platnikat ajánlják, a hozzátartozó konzollal. Aki nem kedveli a felső dobozokat, annak egyszerű Minirack lemezplatni áll a rendelkezésére.

Voge 500 R – Hepco & Becker

A két oldalsó és ülés táskában gondolkodók igényeire is találtak megoldást a Royster sorozaton belül.

Voge 500 R – Hepco & Becker

Végül, de nem utolsó sorban a biztonságra is van megoldás, a motor két oldalán elhelyezett bukócsövekkel.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes