NEXX sisak újdonságok 2021-re

A kollekció újdonságai közül kiemelkedik a régóta várt X.WED2 VAAL szénszálas változata, ami kétségtelenül a piac egyik legjobb és legteljesebb Dual Sport sisakjának frissítése. A gyártó jelentős mennyiségű súlyt spórolt meg, és még több funkcióval rendelkezik – igazi kaland egy ilyenben felfedezni a természetet!

Az X.VILIJORD sorozat moduláris kínálatának fénypontja a LIGHT NOMAD változat szénszálas új fehér színe, valamint az új HI-VIZ (nagy láthatóságú) modellek neon sárgában kerülnek a boltokba.

Nexx X.WED2

Nappal a lehető legjobban láthatóságot biztosítja, és az X.VILITUR változatban is elérhető lesz.
Agresszív vonalak, színek és minták – így jellemezheti a sok újdonság a Sport szegmensben is, az új X.WST2 Carbon Zero 2 és az X.WST2 Rockcity fiatalosabb és merészebb grafikáz kapott.

Nexx X.WST2 Carbon

Az új X.R2 REDLINE speciális fém plakettel hódít. Még mindig a Sport szegmens a téma, de megfizethetőbb árkategóriában egy új SX.100R néven futó sisak új grafikával és színválasztékkal jelenik meg.
A tekintélyes örökséggel rendelkező NEXX az X.GARAGE eredeti klasszikus sisakok sorozatát is teljesen megújította. Összesen 14 új modell, különféle színekben és grafikákkal, kompromisszumok nélküli biztonsági csomaggal kerül a piacra.

Nexx X.WST2 Carbon

Ezeken a sisakokon visszaköszön a NEXX szénszálas és összetett szálas réteggel kapcsolatban szerzett tapasztalata.
Végül, de nem utolsósorban a nagy hír – az X.VILIBY. Az X.VILITUR innovatív kialakításából fejlesztve – az X.VILIBY az új zárt változat, amelyet városi, napi ingázásra, de hosszabb utazásokra is szánnak.

Nexx SX.100R

A “SILENT CITY SEAL” – egy speciális gumi a plexi felfekvésén, amelyet a hangszigetelés javítása és a vizor vibrációjának csökkentése érdekében fejlesztettek ki. Az X.VILIBY 3 héjméretben érhető el a nagyobb biztonság és kényelem érdekében, és a fejlett X-COM 2 intercom Bluetooth rendszerrel is házasítható.

Nexx X.Viliby

Jövőre lesz 20 éves a márka, és ígérete szerint nem áll meg itt!
Az új NEXX Helmets 2021 kollekció már elérhető az üzletekben.

Szöveg: Buny

Kép: NEXX

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes