IXS Techno-ST+

A láb különösen ki van téve egy motorkerékpáron az elemeknek, illetve a sérülés veszélyének. Nem csoda hát, hogy az iXS optimális megoldásokat keresett a lábvédelem terén is. A cél a magas szintű biztonság, a funkcionalitás és a kényelem egyidejű továbbfejlesztése. A magas szintű követelmények mára valósággá váltak az új Techno-ST + lábbeli megjelenésével.

A fenti hármas egységet a legújabb mikroinjekciós technológia segítségével tették lehetővé. Ebben az új eljárásban a funkcionális KPU műanyagokat közvetlenül a szövetszerkezetbe fecskendezik be.

IXS Techno-ST+

Ezért a boka, a sebességváltó és egyéb fontos pontok erősítése „láthatatlanul“ beépíthető a külső anyagba. Ez lehetővé tette a bosszantó keresztezések, az anyagátfedések és az üregek kiküszöbölését, ami a nagyobb biztonság mellett örvendetes súlycsökkenéshez és kényelemhez vezet. A mikroinjekciós technológia új lehetőségeket is kínál a megjelenés szempontjából. A kialakítás futurisztikus megjelenése könnyűnek és sportosnak tűnik. Valódi pluszt nyújt az újonnan kifejlesztett iXS Comfort Pad – ergonomikus alakú betét, amely magasságában egyénileg állítható.

IXS Techno-ST+

Ez azt jelenti, hogy minden felhasználó számára megtalálható az optimális illeszkedés – összhangban a «Perfect Fit» szlogenjével. További finomhangolás végezhető a szélesség beállításával, a belső oldalon elhelyezett tépőzárral. Az optimális légáteresztő képességű solto-TEX Plus membrán tökéletes klímát biztosít a lábnak a mikroszálas / textil keverékkel és a KPU mikro- befecskendezési technológiának köszönhetően. A solto-TEX Plus membrán víz- és szélálló, optimális légáteresztő képességgel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a víz kívül marad, míg az izzadás gőz formájában akadálytalanul távozhat a cipőből.

IXS Techno-ST+

A láb száraz marad esőben, melegben, és kellemes hőmérsékletet biztosít belül. Mit akarhatunk még? Sötétben a hátsó rész nagy felületen veri vissza a fényt, ezáltal segíti viselőjét, hogy a többi közlekedő menet közben messziről észrevegye. Tekintettel a 36 és 48 közötti méret tartományra, a Tour Boot Techno-ST + hölgyeknek is opció lehet.

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes