Ducati Streetfighter Hepco & Becker kiegészítőkkel

A  Streetfighter V4/S 2020-as verziója nem feltétlen  a hosszú túrákra tervezett motorkerékpár, de a versenypályáig nem árt, ha néhány dolgot el lehet pakolni ide-oda. Az olyan apróságok, mint például a pénztárca vagy az okostelefon, esetleg egy esőruha elhelyezésére nem árt, ha valaki kínál megoldást.

A Hepco & Becker-nél nem volt könnyű dolguk a tervezőknek, mert a hátul található rögzítési pontok száma meglehetősen korlátozott. Nem adta fel a fejlesztési részleg, és megcsinálták!

Ducati Streetfighter – Hepco & Becker

A diszkrét C-Bow tartó szintén remekül mutat ezen a motoron is, így a C-Bow sorozatba tartozó táskák és dobozok széles választéka áll a leendő tulajdonosok rendelkezésére. A gyorsan és egyszerűen felhelyezhető poggyásztartók közül mindenki megtalálhatja a neki megfelelőbbet, amiben még néhány szendvics is elfér, ha megéhezne két gyors kör között a pilóta.

Ducati Streetfighter – Hepco & Becker

Emellett természetesen a hétköznapokban is jó szolgálatot tehet az oldal táska, akár az edző cucc, a munkához szükséges iratok, vagy a hétvégi strandoláshoz szükséges fürdőruha elhelyezéséről kell gondoskodni. Sajnos tanktáskával és hátsó doboztartóval nem készülnek, hiszen az a sportos külalak rovására menne már.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes