Kappa K’Vector újdonság

Az új Monokey rögzítő rendszerrel készülő 35 literes doboz, felső vagy oldalsó konzolra is rögzíthető. A K’Vector ötvözi az alacsony ár szinetet a nagy távolságra tervezett túra kofferek műszaki jellemzőivel.

A K’Vector lekerekített sarok formájáról jól felismerhető, robusztusságát az előállításához felhasznált üvegszállal erősített technopolimer műanyag biztosítja.

Kappa K’Vector

A festett burkolat alumínium színű vagy fekete porszórt bevonattal készül, a “teljes fekete” hatás érdekében még készítettek ez utóbbi színből még egy változatot. A Monokey rögzítésben rejlő sokoldalúság különböző felhasználási lehetőségeket kínál, tetszés szerint felszerelhető akár oldalra, akár felülre. Városi ingázásra alkalmas konfiguráció az egy dobozos tárolás, azonban egy második hozzáadásával megnyitja az utat a közepes túrák számára akár két személlyel is.

Kappa K’Vector

Ha valakinek ez még mindig nem elég, készen áll, akkor tovább bővítheti a “családot” a klasszikus trióra, ami több mint 100 literes poggyász űrtartalmat eredményez. A maximálisan elhelyezhető súly? Ennél a modellnél a KAPPA 10 kg-ot jelöl meg dobozonként. Opcionálisan kínálnak hozzá puha belső poliészter táskát, TK756 néven. A K’Vector meggyőzőnek tűnhet olyan motorosok számára is, akik döntéseiket elsősorban az ár / teljesítmény arányra alapozzák.

Kappa K’Vector

Ebből a szempontból a Kappa ajánlata kétségtelenül az egyik legjobb a piacon. Párban történő vásárlás esetén egy harmadik zárhengert biztosítanak, az egy kulcsos nyitás biztosítása érdekében. A doboz méretei (cm-ben): 43,4 x 24,8 x 53,8.

Szöveg Buny

Kép Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes