Stylmartin Matt, mint életstílus

A Stylmartin bemutatta a „RIDER STATE OF MIND” címen futó 2021-es kollekcióját. A gyártótól megszokott kiváló minőségű anyagok és részletek jellemzik a kínálatot. Az újdonságok között szerepel egy unisex cipő, a Matt, ami megjelenésével egy életstílust sugároz.

Nevét a matt felsőrész finom bőrből készült felületéről kapta. A boka és sebességváltó környékén megerősítésekkel látták el, a beépített védőeszköz a motoros védőlábbelikre vonatkozó szabvány tanúsítványával rendelkezik.

Stylmartin Matt

Képes megújulni évszakonként, a legújabb trendeket követve anélkül, hogy feláldozná a “kézműves” minőséget. A Stylmartin a 2021-es kollekciót azoknak a motorosoknak szánja, akik a nap minden szakában szenvedélyüknek élnek és két keréken közelekdnek. Vajon milyen alkalom lenne ennél jobb, hogy a márka bővítse az amúgy is gazdag cipőkínálatát? Az újdonságok között ott van a MATT, a megjelenés szempontjából elismert Colorado testvér modell mellett. Lássuk a legfontosabb jellemzőit.

Stylmartin Matt

Ahogy a neve is előre jelzi, ennek a modellnek az esztétikáját a felsőrész matt felülete különbözteti meg, amely teljes egészében víztaszító finom bőrből készül. Az anyagok és a kivitelezés során a megjelenés további javítása érdekében fényvisszaverő betéteket helyeztek el a sarokgallér alatt. Ha a MATT külseje vonzó és gondosan kidolgozott, a belseje sem lehet kevésbé vonzó. A kényelmet a vízálló és lélegző bélés garantálja, a légáteresztés érdekében mikroperforált anatómiai, kivehető talpbetéttel. Az egyszínű gumitalp természetesen fekete, rugalmassága kellemes érzést ad egy séta során.

Stylmartin Matt

A menet közbeni biztonságot a boka résznél elhelyezett poliuretán védőeszközök biztosítják mindkét oldalon, valamint a sebességváltó területén lévő külső védelem, a váltórúd okozta mechanikai hatások ellen véd.. A Matt csak fekete színben kapható 36 és 47 közötti mérettartományban, amit hölgyek és urak egyaránt használhatnak. A termékről további információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes