Yamaha Ténéré 700 és Rally Hepco & Becker kiegészítőkkel

A Yamaha Ténéré 700 Rally változatát idén mutatták be, a kék-sárga fényezéssel tisztelegnek az 1979-es Párizs-Dakar résztvevő, sikeres előd előtt. A japán gyártó 2019-ben megjelent Ténéré motorjához a Hepco & Becker által készített pazar kiegészítők választékából megnézték, melyik illik az újdonsághoz.

A két modellhez készült felszerelésekkel igazán egyedivé tehetők ezek a motorok. A teljesen új, tankot körül ölelő bukócsövet öt ponton rögzítették a vázhoz, és külön lemez megerősítést kaptak az alsó csatlakozási pontok.

Yamaha Ténéré – Hepco & Becker

A két részes konzol összecsavarozásával egy esés következtében a bukócsőre ható erők elvezetése jobban védi a motor nemes alkatrészeit. Motorhoz idomulásával és sportos kialakításával tovább erősíti a terepre szánt megjelenést.

Yamaha Ténéré – Hepco & Becker

 Ez a védőeszköz jól kiegészíti a gyári kartervédő lemezt. Az innovatív megjelenést fokozza a nagy szilárdságú, cserélhető műanyag borítás. A bukócső keretre a V1 táska szett kiváló megoldást kínál apróbb dolgok elhelyezésére.

Yamaha Ténéré – Hepco & Becker

A funkció kerül előtérbe ezekkel a kiegészítőkkel, így a legkeményebb terepen sem kell aggódni egy esetleges esés következményei miatt. Természetesen a csomagszállításra is kínálnak megoldást.

Yamaha Ténéré – Hepco & Becker

A jól ismert C-Bow tartókra a könnyű táskák közül lehet válogatni, aki nagyobb méretben gondolkodik, az kaphat doboztartó konzolt oldalra, hátra. A hátsó részt így kihasználva Mini- Alu- vagy Easy Rack tartók segítenek a poggyász elhelyezésben.

Yamaha Ténéré – Hepco & Becker

Aki a zsákra esküszik, az a szélesített csomagtartó lemezt is választhatja a kollekcióból. Emellett Lock-it rendszerű tanktáska rögzítést is lehet kapni, ha még mindig kell a hely.

Yamaha Ténéré – Hepco & Becker

A kézvédő és a lámparács sem maradhatott ki a katalógusból, ahogy a karbantartást megkönnyítő főállvány, és az oldal kitámasztó szélesítés is elérhető a modellekhez.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes