Ducati Scrambler 1100 Dark PRO

Az új Ducati Scrambler 1100 Dark PRO, az 1100-asok között a belépő szint az „Öröm földjén”. Az 1100 Dark PRO azzal a gondolattal fogant, hogy megtestesítse a Ducati Scrambler márka sajátságos elemeit, például a szabadságot, a szórakozást és az önkifejezést.

Az 1100 Dark PRO Dark Stealth árnyalatban érhető el, és ideális kiindulópont egy olyan egyedi karakter kialakításhoz, amely nem szab határt a tulajdonos kreativitásának.

Ducati Scrambler 1100 Dark PRO


A Ducati Scrambler 1100 sorozat ideális választás mindazok számára, akik nemcsak a városban mozognak, hanem azon kívül is. Akár egyedül, akár társaságban az 1079 köbcentis motor nagy nyomatékot biztosít már alacsony fordulattól, és így hosszú, kényelmes utazásokat tesz lehetővé a 15 literes üzemanyag tartályával.

Ducati Scrambler 1100 Dark PRO

A Dark PRO ikonikus megjelenéssel rendelkezik, ahogy a kínálat másik két modellje is. A matt fekete fényezés azonban kontrasztot képez az eloxált alumínium alkatrészekkel és harmonizál a klasszikus kialakítású visszapillantó tükrökkel. Elektronika szempontjából a „Land of Joy” új kiegészítőt kapott, csakúgy, mint az 1100 PRO család többi tagja.

Ducati Scrambler 1100 Dark PRO

A Ducati kipörgésgátlóját (DTC) kifejezetten ehhez a modellhez kalibrálták, és a kanyar ABS biztosítja a maximális biztonságot minden kanyarvétel során. Ezenkívül a három szokásos vezetési mód (Aktív, Utazás és Város) a kevésbé tapasztalt motorosoknak is segít abban, hogy megtalálják az elektronikus kiegészítő rendszerek használatával a saját vezetési stílusuknak megfelelő beállítást.

Ducati Scrambler 1100 Dark PRO

Az új Ducati Scrambler 1100 Dark PRO 2020 októberétől elérhető minden Ducati kereskedőnél. További információval a képviselők és a Ducati Scrambler oldal áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes