Kappa KS604 – Nincs több hideg kéz!

Télen is élvezni a két keréken utazást lehetséges … mindaddig, amíg a keze elég meleg! A Kappa az igényt látva, előállt a KS604, univerzális fűtött kormány burkolattal. Könnyen csatlakoztatható bármilyen motorkerékpár vagy robogó kormányhoz, az energia ellátást a jármű akkumulátoráról kapja és 3 különböző hőmérsékleti szintet lehet állítani rajta.

Azok a kemény legények, akik a hőmérő erős zuhanása esetén is felugranak a motorjukra, tisztában vannak azzal, hogy a kezük a test leginkább kitett része a hidegnek. Ennek a problémának a végleges megoldását a Kappa egy pár fűtött kormányburkolattal oldotta meg.

Kappa KS604


Ezzel a kiegészítővel gyorsan és biztonságos módon lehet melegen tartani a kezet, hogy télen is könnyű kesztyűt lehessen használni, ami nagyobb kézügyességet biztosít a markolatokon lévő kapcsolók és karok vezérléséhez. A párnázott poliészterből készült KS604 kézmelegítőknek mindössze 3 percre van szükségük a felmelegedéshez a motor indítását követően. KS111 készlettel (opcionálisan kapható) a hőmérséklet három különböző szinten állítható be, és egy külső világítós kapcsolóval aktiválható.

Kappa KS604

A kormányra rögzítés praktikus és gyors – a kormány ellensúlyainak eltávolítása sem szükséges – állítható hevederekkel, bármely kétkerekű járműre felszerelhető. A Kappa a YouTube-csatornáján oktatóanyagot tett közzé, amely részletesen bemutatja a felszerelést és az elektromos csatlakoztatást. A meleget egy fűtőelem garantálja, ami teljesen szigetelt és poliészter párnával védett, így megoldott a rugalmasság és a túlmelegedés sem probléma. Ezenkívül az alacsony feszültség miatt a villamos energiához kapcsolódó veszélyek sem kiábrándítóak. A KS604 az aktív biztonságot is segíti, láthatóbbá téve a motorost szemből, a stratégiai pontokon elhelyezett fényvisszaverőknek köszönhetően.

Kappa KS604

Belső és külső anyaga 100% poliészter. Horogrendszer: a szállított állítható hevederek használatával, univerzálisan illeszthetőek bármilyen motorkerékpárra vagy robogóra. Működését a mellékelt kábelkészlet közvetlenül a jármű akkumulátorához csatlakoztatásával garantálja. Egy külső világítókapcsolóval aktiválható, működését a kapcsoló fénye jelzi. Alternatív megoldásként USB-n keresztül is csatlakoztatható a Kappa Power Hub Kittel, azonban ezt nem tartalmazza a gyári csomagolás. Jelenleg csak fekete színben kapható.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes