MASH X-Ride Classic és a Hepco & Becker

A Magyarországon kevésbé ismert MASH motorkerékpárok családja új taggal bővült. Az X-Ride 650 Classic típus a scrambler piacból szeretne egy szeletet hasítani, amire kinézete alapján meg is van az esély. Az alap felszereltséghez készített kiegészítőkkel a Hepco & Becker tovább erősíti  a stílus jegyeket, hogy a tulajdonosok ebben a típusban is megtalálják álmaikat.

A terepen jól jöhet a feketére színezett bukócső, amely a védelmi funkció mellett még az off-road kinézetet is erősíti, ahogy a lámparács is.

MASH X-Ride 650 Classic – Hepco & Becker


Természetesen egy olyan cég, amelyik rendelkezi megfelelő tapasztalatokkal a csomagszállítás terén, nem hagyhatta figyelmen kívül ezeket a vásárlói igényeket sem.

MASH X-Ride 650 Classic – Hepco & Becker

Nem fog senki csalódni az Xtravel üléstáskában, amit nagyon egyszerűen lehet rögzíten a hátsó ülő felületre és a gyári csomagtartóra. Természetesen ennek a funkciónak a betöltését szolgálhatja még a Royster Rearbag vagy a Sport verzió, amit a hozzákapott rögzítőkkel lehet a hátsó üléshez fogatni.

MASH X-Ride 650 Classic – Hepco & Becker

A kiegészítők sora ehhez a modellhez most bezárul, de ismerve a márkát, amint igény mutatkozik nagyobb csomagszállítási igény a tulajdonosok részéről, biztos lesz megoldásuk erre is.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes