Piaggio Beverly – 2021

Születésétől fogva népszerű összetéveszthetetlen eleganciája miatt, olyannyira, hogy az évek során Olaszország egyik legkeresettebb robogójává vált. Eredmények ide vagy oda, a Beverly teljesen megújult, túllépve a kategóriáját, ötvözve a sokoldalúságot, a dinamikát és a nagy kerekű motorokra jellemző úttartást egy luxus GT teljesítményével és kényelmével.

Az új Piaggio Beverly a városi közlekedésben agilis és kezelhető, de nem kell félni egy közepes vagy nagyobb túrától sem, ahol kiemelkedő stabilitását, teljesítményét és kényelmét élvezheti a vezető.

Piaggio Beverly 300 HPE – 2021


Az új megjelenés kifejezetten sportos, az első részt teljesen átalakították, míg oldalról nézve a vonalak elhagyják az elődök lágyságát, feszesebbé és izmosabbá váltak, ami karcsú és emelkedő hátsó részben végződik. LED fényszóró került az új kormány közepére, az irányjelzők és a helyzetjelző lámpák is a fényszóró technológiáját használják a fény kibocsátáshoz, a térdvédő idom oldalain. Ez hangsúlyossá teszi a széleket, így az új Beverly-t egy pillanat alatt fel lehet ismerni nappal is. A hátsó részen a farok különleges profillal végződik a LED-es hátsó lámpák közepén.

Piaggio Beverly 300 HPE – 2021

A rendszámtartó a kerékhez került, ami hozzájárul ahhoz, hogy az új Beverly rendkívül karcsú legyen. A keréktárcsák is újak, sportos, hét küllős kivitelűek, az ülést pedig két színű huzattal és dupla varrással finomították. Az új Piaggio Beverly két új és erőteljes Euro5 kibocsátású erőforrást mutat be a hpe családból (nagy teljesítményű motor) – 300, illetve 400 köbcentis változatban. Mindkét motor – 4 ütemű, 4 szelepes egyhengeres, folyadékhűtéssel és elektronikus befecskendezéssel – a Piaggio Group kutatási és fejlesztési központ tapasztalatainak sűrítése, itt kifejezetten a jobb teljesítmény elérése érdekében dolgoztak. Csökkent az üzemanyag-fogyasztás és a zaj. A 300-as motor teljesítménye 23% -kal nőtt az előző változathoz képest, 8000-es fordulaton eléri a 19 kW-ot (25,8 LE), míg a maximális nyomaték 15% -kal több, és most 6250-nél 26 Nm-t szolgáltat.

Piaggio Beverly 300 HPE – 2021

A 400 lóerős erőforrás a korábbi 350-es motort váltja fel. A különbség nemcsak a hengerűrtartalom növekedésében rejlik, a mérnökök tovább javították a mechanikai és termodinamikai teljesítményt, és tovább csökkentették az amúgy is rendkívül alacsony rezgés- és zajszintet. Ennek eredményeként a névleges teljesítmény 7500-as fordulatszámon eléri a 26 kW-ot (35,4 LE), a maximális nyomaték pedig 37,7 Nm 5500 fordulat/percnél, ami útközben jobb teljesítmény leadást és gyorsulást eredményez. Az acélcsövekből és préselt lemezből álló dupla bölcsővázhoz elöl 35 mm átmérőjű Showa villát illesztettek, hátul szintén Showa lengéscsillapító pár, öt pozícióba állítható előfeszítéssel küszöböli ki az út egyenetlénseket. Ennek a megoldásnak és a könnyűfém felnikből álló nagy kerekeknek (elöl 16 ”, hátul 14”) köszönhetően az új Beverly biztosítja a motorkerékpárszerű vezetési kényelmet és az úttartást, megtartva a nagy mozgékonyságot és kezelhetőséget.

Piaggio Beverly 400 HPE – 2021

A 400-as változat szélesebb gumiabroncsokat kapott, elöl 110/70 helyett 120/70, hátul pedig 140/70 helyett 150/70 méretűek, ezzel biztosítják a jobb stabilitást magasabb sebesség tartományban. A Piaggio Beverly a technológiai jellemzők terén is javult, kulcs nélküli indítórendszerrel könnyíti az indítást, az ülés és az üzemanyag-sapka kinyitását, valamint a kormányzár reteszelését. A középső „navigációs hídnál” vadonatúj, digitális, 5,5 hüvelykes LCD műszerfal található, amihez igazodva az új kormány kezelőszervek is teljesen átalakultak. A felszereltséget a PIAGGIO MIA rendszer egészíti ki, amely a 400 hpe változatnál az alapból jár a motorhoz. Ezzel lehetővé válik az okostelefon Bluetooth-on keresztüli csatlakoztatása a Beverly elektronikai rendszeréhez, és exkluzív funkciókat kínál a szórakoztatóbb vezetési élmény érdekében. Az új Piaggio Beverly-ben két jellegzetes lélek él együtt: egyrészt az elegánsabb és kifinomultabb, amelyet „a” Beverly képvisel, másrészt a zamatosabb és sportosabb, amely a Beverly S-ben nyilvánul meg.

Piaggio Beverly 400 HPE – 2021

A Piaggio Beverly számos elegáns színben kapható, mint például a Bianco Luna (fehér) és a két vadonatúj Blu Oxigen (kék) és Grigio Cloud (szürke) fényezés. Ezeket az árnyalatokat kombinálják a világos, meleg és hívogató fémes árnyalatokkal, a sötétbarna ülés színével és a világos szürke keréktárcsákkal. A Piaggio Beverly S mindenekelőtt a grafitszürke sportos matt felületének köszönhetően tűnik ki, amit kiegészítettek három különleges variációval még ennél a típusnál. Az Argento Cometa (ezüst) és Nero Tempesta (matt fekete), valamint a futurisztikus, fényes Arancio Sunset (narancssárga) festés mellett az S változatot megkülönbözteti még két anyag kombinációjával készült fekete ülése, és sötétszürke keréktárcsái.

Szöveg: Buny

Kép: Piaggio

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes