IXS 1100 2.2 sisak

Stílus, kényelem, védelem, ezekkel a szavakkal jellemezhető az IXS legújabb zárt sisakja. A szabadság a fejnél kezdődik, ezért egy zárt sisakkal szemben támasztott alapvető követelmény, hogy viselője kényelmesen érezze magát, és képes legyen koncentrálni a motor vezetéséhez fontos dolgokra.

Az új IXS sisakot mindennapi használatra tervezték, nagy hangsúlyt fektetve az illeszkedésre, hogy egész nap kényelmesen közlekedhessen benne a tualjdonosa.

IXS 1100 2.2


Az 1100 2.2 néven futó sisak figyelemfelkeltő, ára mellett a modern megjelenés, az egyszerű vonalak és a vonzó színkombinációk önmagukért beszélnek. A divatos matt fényezésből (NMT) hat különböző színű változatot kínálnak, így a nagy választékának köszönhetően könnyen megtalálhatja mindenki a ruházatához és a motorkerékpárjához tökéletesen illeszkedő modellt. Az integrált hátsó légterelő nem egyszerű dizájn elem, kialakításával optimalizálták a légáramlást. A hatékony belső szellőzőrendszer a polikarbonát sisakhéj alatt kellemes viseletet biztosít a fej körül, még a nyári hőségben is.

IXS 1100 2.2

Ilyenkor igazán hasznos lehet még vezetés biztonsági szempontból a beépített napszemüveg használata. Kivehető, mosható a belső bélés és az arcpárnák, az orrnál belső szélterelő emeli a sisak minőségét. A karcálló, gyorsan cserélhető plexi Pinlock előkészítése a hidegebb napokon is biztosítja a jó kilátását a sisakból. Összességében egy olyan terméket dobtak piacra, amely minden részletében olyan minőségű és kidolgozottságú, ami az IXS márkától elvárható. Optimális védelmet nyújthat egy bekövetkező baleset esetén, amit az ECE 22.05 biztonsági szabvány megfelelés is tanúsít.

IXS 1100 2.2

Két méretben készülnek a sisakhéjak az újdonsághoz, íly módon sikerült megfelelni a kényelem, a biztonság és a széles mérettartomány (XS-től 2XL-ig) által támasztott követelményeknek.

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes