KTM 1290 Super Duke R – Hepco & Becker csomagokkal

Az új KTM 1290 Super Duke R átdolgozását követően immár teljesen új futóművel kívánja uralni az aszfaltot. Az osztrák gyártó bestiájához a szomszédok terveztek néhány hasznos kiegészítőt, hogy a tulajdonosok még elégedettebbek legyenek járművükkel.

A csomagokat a hétvégi kiránduláshoz vagy egy rövidebb túrához valahol el kell helyezni, és ehhez kínál stílusos megoldást a C-Bow tartó szerkezet és a hozzá illeszthető táskák kollekciója.

KTM Super Duke R – Hepco & Becker

Amennyiben a vezető egyedül vág neki a távnak, a hátsó ülés helyére rögzíthető Sportrack tartóval tovább bővítheti a szállítási kapacitást. Ha csak egyszerű városi szaladgáláshoz kell a legszükségesebbeket elhelyezni, akkor megoldásként a Lock-it rendszerű tanktáska rögzítőt ajánlják és a hozzá illeszkedő tanktáskákat.

KTM Super Duke R – Hepco & Becker

Az egyedi megjelenés és a motor kényes részeinek megóvását hivatott szolgálni a bukógomba, amit a vázzal azonos színű „bukócső“-re szereltek.

KTM Super Duke R – Hepco & Becker

Ez a védőelem narancs színben is kapható, hogy harmonizáljon a motor fényezésével.

KTM Super Duke R – Hepco & Becker

Avatatlan szemeknek úgy tűnhet, mintha a váz részét képezné ez az alkatrész, annyira jól sikerült az összhatás.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes