Kappa KV41 és KJ04

A Kappa sisak kollekció két zárt bukósisakjai közül a KV41 és a gyermekeknek készülő KJ04 jelenik meg új külsővel. A katalógusban “DALLAS SCRAPS” ​​és a “BOOM PROX” néven kell keresni az újdonságokat, amelyeket olyan szülőknek és gyerekeiknek szánnak, akik szeretik felhívni a figyelmet magukra a nyeregben!

A DALLAS PIXEL, a DALLAS BASIC, a DALLAS SIMPLE és a DALLAS SIMPLE LADY után, a KV41 modellek egészülnek ki a DALLAS SCRAPS fejvédővel.

Kappa KV41

A töredezett, szögletes vonalak, a geometriai alakzatok, az erős színkontrasztok a sötét háttéren és a fémes felületek jellegzetes külalakot kölcsönöznek a sisaknak. Gazdag felszereltsége a Pinloc előkészítést, a belső napszemüveget, a két első légbeömlőt, hátsó szellőzőt, orrvédő szélterelőt és racsnis állrögzítőt tartalmaz.

Kappa KV41

A gyerek motorosoknak szánt KJ04 zárt sisak új grafikával, “BOOM PROX” néven, feltűnő élénk színeket kapott, ellentétben a “felnőtt” társ feketéjével. A Pixel minta a digitális világ megjelenítése. A KV41 DALLAS tömege 1490 ± 50 gramm, a sisakhéj anyaga hőre lágyuló műanyagból készül.

Kappa KJ04

A bélése hipoallergén, kivehető és mosható. Méret tartománya 54 (XS) – 63 (XXL) méretig terjed. Színek: fényes fekete / titán / sárga, matt titán / kék, matt titán / piros. A KJ04 BOOM PROX tömege 1190 ± 50 gramm, a sisakhéj anyag egyezik a „felnőtt“ modellével, ahogy a belső bélés is hipoallergén, kivehető és mosható.

Kappa KJ04

Szellőző rendszere megegyezik a KV41 megoldásával, míg méretben 50 (JS), 52 (JM) és 54 (JL) közül lehet válogatni. Fényezése matt fekete / piros, matt fekete / sárga.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes