Kawasaki Z 125 és Ninja 125

A Kawasaki a 2021-es modellévre a csupasz és sport motor kategóriák kezdőknek szánt motorjain is változtatott. Minden motoros emlékszik az első találkozásra, amikor végérvényesen eldőlt, hogy motorossá válik, mert megérezte a motorkerékpár adta örömöt és szabadságot. A Kawasaki ezt a függetlenséget kínálja a legendás stílust és technikát felvonultató Z125 és Ninja 125 sorozat formájában.

A Z125 egyedülálló „Sugomi” megjelenése a legkeresettebb, nagyobb hengerűrtartalmú testvérekhez hasonlóan, a stílushoz illő mérnöki precizitással és egyensúllyal hódít továbbra is a vásárlók között.

Kawasaki Z125

2021-ben háromféle szíből lehet választani, a csillogó lime zöld – metál fekete (Candy Lime Green / Metallic Spark Black) mellett a metál feketet – gyöngyfehér (Metallic Spark Black / Pearl Flat Stardust White / Metallic Flat Spark Black) és a metál fekete két árnyalatának (Metallic Flat Spark Black / Metallic Spark Black) kombinációjával lehet majd az üzletekben találkozni. A szabadon álló csőrácsos vázrészek szögletes kialakítása vonzza a tekintetet.

Kawasaki Z125

A robusztus kivitelű négyütemű, az A1, A2 kategóriához illő 15 lóerő (11kW) teljesítményű motor képes a gyakorlott és az újoncok igényeinek kiszolgálására. A karcsú digitális műszerfal felett ergonomikusan kialakított kormány, és optimális irányítást garantáló kormány-lábtartó-ülés elrendezést alakítottak ki. A Z125 még egy kiegészítő „Ergo-Fit” alacsonyabb ülés pozícióval is rendelkezik, ezzel biztosítva a Z-t mindenki számára kényelmessé téve. A Kawasaki legendás Uni-Trak hátsó futóműve és 37 mm-es átmérőjű teleszkópos első villája (mind a Z, mind a Ninja 125-nél közös) bársonyossá teszi a haladást az úton és tovább hangsúlyozza a karcsú megjelenést.

Kawasaki Ninja 125

Ami pedig a külsőt illeti, a Kawasaki alternatív 125 cm3-es sportgépe 2021-re az agresszív stílusú Ninja 125. A Ninja családból, amely hat éve nyeri a WorldSBK bajnokságot, a legkisebb Ninja a pálya érzelmeinek felidézésére épül. A sikerekből összetett és ellenőrzött formában biztosít a kis versenygép naponta ízelítőt a motorozás öröméből. A Z125 erőforrását felhasználva itt is 15PS (11kW) áll rendelkezésre, azonban a Ninja 125 futóművét érdemes összehasonlítani a Ninja H2-vel. A hasonlóság mellett mindkettőnél a csőméretek elsőbbséget élveznek az erő és a rugalmasság szempontjából, a váz integritását biztosító összetétel garantálja az egyszerű kezelhetőséget.

Kawasaki Ninja 125

Az agresszív versenystílusától a felemelt Szupersport farokig a Ninja 125 készen áll arra, hogy „bejelölje az összes négyzetet” azoknak, akik 2021-ben első motoros kétkerekűjük választása előtt állnak. Elérhető lime zöld-fekete-fehér (Lime Green / Ebony / Pearl Blizzard White) színben.

Szöveg: Buny

Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes