Givi Canyon

A jól ismert Gravel-T örököseként jelenik meg az idei táska kollekcióban a Canyon. A tizenhárom részből álló kínálat több lehetőséget kínál a poggyáasz elhelyezésre, az adott igényektől függően. Alapvető tulajdonságuk a vízállóság, a zárás technikája és a maxi endurők terep világához illeszkedő megjelenés.A Canyon sorozat a kínálat csúcsát képezi a 2021-es újdonságok között.

Givi GRT 722


A kínálatot az alábbiak szerint lehet felosztani: oldaltáskák, hátizsákok, tanktáskák, poggyáasz zsákok, kis táskák és kiegészítők. A modellek egy része ​​már ismert a Givi-t használók számára, míg az igazi újdonságok: 

Givi GRT 721

A GRT722 táskák 8 literes űrtartalommal, hevederes rögzítéssel a bukócsőre.  A moduláris GRT721 nyeregre helyezhető tartó, praktikus különféle oldalsó és felső csomagokhoz, amelyek hevederekkel rögzíthetők.

Givi GRT 720

A 25 litetres GRT720 oldaltáskák Monokey csatlakozó rendszerrel készülnek, a tartókeretre játszi könnyedséggel felpattinthatók. A kényelmes GRT712 táska 40 liter űrtartalommal és szellőző szeleppel használható ülés táskának vagy a csomagtartóra szíjazva.

Givi GRT 712 B

A Canyon sorozat utolsó darabjaira még várni kell, 2021 március végén kerül csak az üzeletekbe.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes