Kappa K’Force

A különleges, alumínium oldal és felső dobozokból álló szettet a modern, nagy endurókhoz ajánlja az olasz gyártó. A premium kategóriába tartozó, egyedi olasz megjelenéssel rendelkező együttes magával ragadja a tekintetet, és betölti a funkciót, amit egy kalandmotoros elvár.

Az oldal doboz az igazi erőssége ennek az összeállításnak. Először a Monokey Cam Side rendszer miatt, amivel négy ponton csatlakozik a doboz az oldaltartóhoz, ezzel biztosítva terepen is az elmozdulás mentes rögzítést.

Kappa K’Force

Másodszor a dobozok variálhatósága miatt. A natúr alu szín mellett feketében is kapható, és a szín variánsok mellett a belső tároló kapacitás terén is lehet választani 36 vagy 48 literes változatok közül. Ezért aztán az endurókon gyakori felső kipufogó elvezetés miat, akár oldalanként más-más űrtartalmú dobozok is szóba jöhetnek. A K’FORCE sorozat alumíniumból készül, rozsdamentes acél zsanérokkal, és rögzítő fülekkel, valamint biztonsági zárral. A védelemről a sarkokon elhelyezett műanyag védő elemek gondoskodnak.

Kappa K’Force

A nagyobb oldal dobozban akár egy zárt, vagy nyitható álló sisak is elhelyezhető. A készlet variálható még a három méretű felső dobozzal, a tulajdonos igényeinek megfelelően. A kialakítás megegyezik az oldaldobozoknál leírtakkal, a méretek és a hátsó rögzítés miatt a forma változik, de így is 42,48 vagy 58 literes változatok közül lehet választani. A méretek mellett a teherbírás is szempont volt ezeknél a kiegészítőknél, ezért a Kappa katalógusban szereplő külön a meglévő K’Force dobozok tetejére rögzíthető plusz táskák tartalmanák tömege sem jelent gondot használat közben.

Kappa K’Force

A 48 literes oldal doboz (magasság-szélesség-mélység) 38,7x4x30,6, a 37 literes 38,7×4,5×24,6 cm-es. A terhelhetőségük 10 kg. A felső dobozok közül a 48 és 58 literesek két zárt sisak tárolására, míg a 42 literes csak egy ilyen befogadására alkalmas.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes