Husqvarna Svartpilen 125

A városok motoros felfedezésének világát nyitja meg a fiatalok előtt a Husqvarna vadonatúj Svartpilen 125 motorkerékpárjával. A Svartpilen kínálat bővítése kézen fekvő volt, az egyhengeres gép megfelel a nagyobb változatok kivitelének, minőségi alkatrészekkel, agilis menetteljesítményekkel és robusztus esztétikával.

Az ergonómia az egyedi stílussal és a teljesítménnyel együtt, a Svartpilen 125-öt dinamikus vezetési élmény átélésének alapjává teszi, közben kiváló minőségű alkatrészekből készül.

Husqvarna Svartpilen 125


Legyen szó akár a belvárosi forgalomról, vagy az ország felfedezéséről, a 125 köbcentis EURO 5 motor a futóművel együtt fürge és alacsony üzemanyag-fogyasztású motorkerékpárrá avatja a Svartpilen 125-öt. A megbízható ByBre fékekkel és Bosch ABS rendszerrel minden körülmények között kiváló fékteljesítményre számíthat a vezető.

Husqvarna Svartpilen 125

Az útviszonyok pontos visszajelzéséről WP APEX 43 mm-es első teleszkópvillák és WP APEX gázos, hátsó lengéscsillapító gondoskodik, biztosítva a menetkényelmet és biztonságos úttartást. A Svartpilen 125 a gyár által alkotott masszív, lecsupaszított hátsó megjelenése időtlen, és hitelesen képviseli az így létrejött csupasz-sport stílust. A fekete, porszórással felületkezelt acél váz, a feltűnő bronz színű motorburkolatok és az eloxált alkatrészek tovább hangsúlyozzák a különleges kialakítást.

Husqvarna Svartpilen 125

A Svartpilen 125 legfontosabb műszaki jellemzői: Kiváló teljesítmény-tömeg arányú EURO 5 kibocsátási értékekkel rendelkező blokk. Elől és hátul 17 ”-os küllős kerekek Pirelli gumiabroncsokkal. Könnyű – 146 kg-os száraz tömeg, CNC mart lábtartók, LED-es fényszóró és hátsó lámpa. A Husqvarna az utcai motorkerékpár kínálatához igazította a Functional Street Apparel Collection kiváló minőségű termékeit.

Husqvarna Svartpilen 125

A Svartpilen 125 további védelme és egyedi megjelenésének fokozása érdekében, kiváló minőségű gyári kiegészítők széles választékából választhatnak a tulajdonosok. A 2021-es Svartpilen 125 februártól kapható a Husqvarna hivatalos márkakereskedőinél, ami piaconként és országonként eltérő lehet.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes