Pirelli Diablo Rosso számokban

A Rosso abroncs család rekorddal kezdi az új évet. Fontos mérföldkőhöz érkezett a gyár, már több mint ötmillió radiál abroncsot értékesített 2008-as piaci bevezetése óta. A Diablo és a Diablo Rosso nevek képviselik a Pirelli kétkerekűekhez tervezett gumiabroncsainak javát.

A Diablo család 2002-es bemutatkozása óta, gyorsan fejlődött, és széles portfólióját alakították ki, olyan gumiabroncsoknak, amelyek más-más piaci szegmens képviselőihez szólnak, a profi versenyzéstől a szupersport felhasználásig.

Pirelli Diablo Rosso IV

A Diablo-val szerzett több, mint tizennyolc éves tapasztalat olyan technológiát és győzelmeket eredményezett, amelyre méltán büszke a márka. A Diablo termékcsaládon belül a Diablo Rosso az igazán sportos felhasználóknak szánják. A névválasztással a szándék az volt, hogy tiszteletben tartsák az 1922 óta az olasz motorsport jellemző színét 1922 óta, amely a verseny PANTONE 185C színkódnak felel meg.

Pirelli Diablo Rosso IV

A világ legrangosabb motorkerékpár-gyártói a Diblo Ross-t választják az új modellkre, miközben nemzetközi magazinok és weboldalak ezt a gumit tekintik az etalonnak. Ennek a családnak a termékei között jelenleg olyan gumiabroncsok találhatók, mint a DIABLO ROSSO Corsa II, a DIABLO ROSSO III és a DIABLO ROSSO Scooter, amelyek továbbra is referencia pontot jelentenek saját szegmensükben.

Pirelli Diablo Rosso IV

Mindegyik aroncs típussal kapcsolatban a Pirelli mérnökei folyamatosan figyelik a piac igényeit, és a legjobb anyagok és technológiák felhasználásával mára a Diablo Rosso termékcsalád elérte a gyártott és eladott ötmillió radiál gumiabroncs rekordját. Elképesztő szám ez, ami lehetővé teszi a Pirelli számára, hogy megelégedéssel és büszkén jelentse be ennek a gumiabroncs-családnak a negyedik generációját.

Pirelli Diablo Rosso IV

A Diablo Rosso IV megjelenésével egy új szupersport termék kerül a piacra, amelynek fő feladata a sikeres márka történetének folytatása. A Diablo Rosso III utódjaként az újdonság emeli a tétet a kezelhetőség és a tapadás legmagasabb szintre emelésével, száraz és nedves felületen egyaránt. A Diablo Rosso IV a dinamikusabb vezetési stílust kedvelő motorosoknak készül, akik a gumiabroncsoktól magas szintű tapadást várnak el bármilyen típusú aszfalton és időjárási körülmények között. Emellett a pontos visszajelzés és a kiváló kezelhetőség sem elhanyagolható szempont a nagy teljesítmény kihasználása érdekében.

Szöveg: Buny

Kép: Pirelli

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes