Stylmartin Premium Styl

A Stylmartin új kihívást keresett magának, amiben kipróbálhatja rugalmasságát, merészségét, a kézművesség iránti szeretetét és jövőbe vetett hitét. Egy év telt el, a világ megállt, a vállalat pedig ebben a csendes időben úgy döntött, hogy egyedi módon reagál.

Életre keltett új és ambiciózus projektjének a Premium Styl nevet adta. Az öt modellből álló exkluzív kínálat, szigorúan Made in Italy. Ezek közül kiemelkedik a Continental Gold, ami a történelmi Stylmartin modell “24 karátos” újra értelmezése.

Stylmartin Premium Styl

Ahol szilárd és mély gyökerekre támaszkodhat a gyártó, ott a merészség is megjelenhet. A Stylmartin mindig rendelkezett azzal a képességgel, hogy feltalálja magát és egyedi cipőt készítsen, amely képes az örökségét és az innovációt ideálisan kombinálni. Az új modellek férfiaknak és nőknek egyaránt elérhetőek. A vállalatnak sikerült túllépnie a határain, és ebben a nehéz helyzetben egy olyan lépést tenni, ami megfelel a motorosok igényeinek. A védőeszközökre vonatkozó előírások teljesítése mellett, kifinomult és válogatott anyagokat használnak, amivel távol kerülnek a műszaki ruházatok megjelenésétől, és közvetlenebb a kapcsolat a divat világával.

Stylmartin Continental Gold

Az eredmény valóban meglepő, és lehetővé teszi számunkra a konvencionálistól eltérő megoldások csodálatát, amilyen a Continental sorozat Gold néven futó, merész újraértelmezése. A régies kinézetű lábbeli kiállta az idő próbáját, és elnyerte a rajongók és szakértők tetszését az évek során, ami most különlegesen értékes változatban kapható arany laminált betétekkel. A felsőrész puha, víztaszító fekete borjúbőr, arany laminált első betéttel. Ezt a színvilágot tükrözik a sarok melletti oldalra nyomtatott Stylmartin logók és a négy zárócsat fémelemei. Megjelenése emlékeztet az 1970-es évek off-road csizmáira, de az esztétikai szempontból gondos figyelem miatt nem került hátrányba a technikai színvonal.

Stylmartin Continental Gold

Mindkét oldalon a bokánál PU belső védelem, a sípcsonton pedig külön erősítés véd. Ez a modell is Vibram csúszásmentes talppal készül. A Continental Gold unisex fazonja, 36-tól 47-es méretig kapható. A lábbeli megfelel a CE EN 13634: 2017 szabvány előírásainak. A bélés kivehető, a talp anatómiai, légáteresztő kivitelű.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes