Hepco & Becker kiegészítők sebességet kedvelőknek

A Hepco & Becker fejlesztői csapata nem henyélt az elmúlt időszakban sem. Járvány helyzet ide vagy oda, a frissen megjelent sport motorokhoz készítettek kiegészítőket. A Honda CBR 1000 RR-R Fireblade/SP  2020-as modell változatához és a kompresszoros, csupasz Kawasaki Z H2 típushoz is hozzáillesztették a csomagszállításra alkalmas rendszereiket. Ezekkel a kiegészítőkkel már az igényekhez igazítva lehet válogatni a gyártó táska kínálatából.

A Honda új CBR 1000 RR-R Fireblade / SP típusai a versenypályák szellemét idézik a közúton. Ez az erőteljes szupersport motor a hétköznapokban is jó szolgálatot tehet, ha valakit nem csak a pályán körözgetés inspirál.

Honda CBR 1000 RR_R – Hepco & Becker

Szerencsére a Hepco & Becker is így gondolta, és a Sportrack rendszerét hozzáigazította a modellhez, hogy a hátsó ülésre egyszerűen, gyorsan rögzíthető legyen egy táska. Kifejezetten jó megoldás, hiszen a sportos megjelenésbe a kínálatban szereplő táskák mind beleillenek.

Honda CBR 1000 RR_R – Hepco & Becker

A mindennapi munkába járáshoz szükséges dolgok elférnek a Lock-it rögzítővel rendelkező tanktáskákban, amit néhány másodperc alatt le lehet venni a helyéről.
A másik újdonság a 2020-as csupasz Kawasaki Z H2 kompresszoros verziója, ami szintén egy vérbeli sportoló, csak csupasz formában.

Kawasaki Z H2 – Hepco & Becker

Ehhez a kialakításhoz már jobban passzolnak az oldal táskák, ezért típus specifikus C-Bow tartókat illesztettek hozzá, hogy a tulajdonosok több poggyászt vihessenek magukkal.

Kawasaki Z H2 – Hepco & Becker

A Hondához hasonlóan, ennél a modellnél is megvalósították a hátsó ülés helyére rögzíthető tartólemezt, ami megkönnyíti a táskák rögzítését. A városi közlekedésben a tárca vagy mobiltelefon elhelyezésére a tanktáskát ajánlja a német gyártó, hiszen a Lock-it rendszerrel, akár kézi poggyászként vihetőek a kollekcióban szereplő tanktáskák.

Kawasaki Z H2 – Hepco & Becker

A Kawasakihoz még az oldaltámasz alsó részének kiszélesítésére is gondoltak, hogy köves vagy laza talajon se kelljen a motor eldőlésétől tartania a tulajdonosnak.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes