Givi E198

Bemutatásra került egy praktikus fényforrás az alumíniumból készült dobozok megvilgításához. Az újratölthető lítium akkumulátorral működő E198 lámpa kivehető, és önálló lámpaként használható bárhol. Az E198 a legújabb az opcionális kiegészítők sorozatában, amely hasznos lehet az utazók számára.

Különösen este vagy szürkületben a fény gyakran nem elegendő ahhoz, hogy az ember gyorsan megtaláljon valamit az oldal vagy hátsó dobozban.

Givi E198

A legpraktikusabb megoldás motorok és robogók poggyász kiegészítőinek piacvezető gyártójától, egy lámpa, amely automatikusan bekapcsol a fedél nyitásakor. Működését egy lítium akkumulátor teszi lehetővé, amit a készletben található USB-kábel segítségével lehet újratölteni.

Givi E198

További plusz szolgáltatás, hogy szükség esetén a lámpát ki lehet venni és kézi lámpaként lehet használni. Az alumínium oldal és felső dobozok testreszabása elengedhetetlen a GIVI-nél, az extrák kínálata az évek során igazán gazdaggá bővült napjainkra.

Givi E198

Ide tartoznak a háttámlák, a külön felszerelhető csomagtartók, a kiegészítő fogantyúk, a megfelelő tartóval ellátott rozsdamentes acélból készült palackok, a bővíthető belső zsebek, a hátizsákok, a hevederek, a belső panelek, a tank kiegészítők, a rugalmas csomagtartó hálók és még sok más.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes