ESIK AZ ESŐ? – Hevik Twister

A két keréken közlekedők minden évszakban kerülik az esőt. A víz és a pára elleni küzdelemből a Hevik is kiveszi a részét, vízálló ruhák és kiegészítők széles választékát kínálja, amelyek praktikusak uniszex szabásukkal, megjelenésükkel és méreteikkel mindenki számára vonzóak. Mindezt a rossz látási viszok közötti láthatóság megtartásával.

Bármennyire is lenyűgöző, vagy bosszantó és nehéz kezelni, az eső gyakran jelentős visszatartó erőt jelent a kétkerekű rajongók számára. Megfelelő ruházat esetén azonban nem kell a motort a garázsban hagyni!

Hevik Twister Rain Fluo


A HEVIK számos vízálló ruhadarabot kínál, amelyek mind műszakilag, mind esztétikailag megfelelnek a vásárló közönség elvárásainak. A Twister Rain Fluo tökéletes városban, de hosszú esős szakaszok során is biztosítja a szükséges vízállóságot. A galléron, oldalt és az ujjakon lévő fluoreszkáló sárga betétek növelik a motoros láthatóságát menet közben. A Twister Rain Fluo öltözet különálló kabátból és nadrágból áll, mindkettő hálós béléssel a megfelelő légáteresztő képesség biztosítása érdekében, amit a kabát hátsó szellőzése még növel.

Hevik esőkesztyű

A felső elején dupla zárást alakítottak ki a víz bejutásának megakadályozására, és kapucnit rejtettek a nyak részbe. A mérettartomány, valamint a tépőzáras rögzítés a csípőn, a mandzsettán és a láb alján elősegíti, hogy minden testalkathoz meg lehessen találni a legjobb illeszkedést. Könnyű tokjába visszarakva, akár a nyereg alatt is tárolható. Vízállóság tekintetében 5000 mm-es vízoszlopnak képes ellenállni, amit a 100% PVER nejlon anyagnak köszönhet. Szín: fekete / fluo sárga. Méretek XS-től 3XL-ig.
A HEVIK vízálló termékcsaládjba tartozik még két másik külön kabáttal és nadrággal készülő öltözet. Ezek a RAINSTOP a sorozat csúcsmodellje, míg belépő szintet a DRY LIGHT névre keresztelt ruházat képviseli.

Hevik vízálló lábvédő

A jól láthatóságot keresőknek a teljesen fluoreszkáló, sárga sznű RAIN FLUO kabátot ajánlja a gyártó, ami könnyen és gyorsan felvehető, mégis jó szél- és vízállósággal rendelkezik. Csizmára a HAC214R könnyen felvehető védő szolgál, hirtelen jött felhőszakadás esetére. A vízálló csizmák talp része csúszásmentes, felvétele rettentő egyszerű a hátsó cipzár segítségével. A rögzítéséről akasztó és hurok gondoskodik. A bokánál tépőzárral ellátott második öv lehetővé teszi az alatta lévő cipőhöz igazítást. Jár hozzá egy praktikus táska, a nyereg alatti vagy a felső dobozban tároláshoz. Anyaga: 100% Ripstop poliészter. Színe fekete, méretei: S (38/39), M (40/41), L (42/43), XL (44/45), XXL (46/47). A HCW100 kesztyű a motoros védőskesztyű elengedhetetlen kiegészítője, ha a motoros szárazon szeretné tartani a kezét.

Hevik Twister Rain Fluo

A csuklóján lévő gumis rész rögzít, míg feljebb húzókával lehet a víz beszivárgását megelőzni. A mikroszálas betét praktikus és hasznos a plexi tisztításához. Anyaga 100% poliészter, fekete színben, S – 3XL mérettartományban kapható.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes