IXS Tour Jacket Traveler-ST

Minden időjárásra felkészülve vág neki az idei szezonnak a svájci gyártó túramotorosoknak szánt kabátja. Függetlenül attól, hogy esik az eső vagy süt a nap, minden túrának megvan a maga különleges vonzereje. Viszlát mindennapok, végre újra motorozom! Utazásra készen semmi sem akadályozhatja az új kalandok átélését, és ebben szeretne segítséget nyújtani az IXS.

Biztosan megfelelő lesz a ruha, ha a Tour Jacket Traveler-ST-ben száll nyeregbe, és a magabiztosság is ott lesz, mert jöhet időjárás változás, a dzseki mindig hozza a legjobbat.

IXS Tour Jacket Traveler-ST

Az iXS Tour Jacket Traveler-ST-t csúcstechnológiás anyagok felhasználásával készítik. A Tactel külső anyag kopásálló, mégis puha, könnyű és légáteresztő. Ezenkívül gyorsan szárad és rendkívül masszív. A test sérülésnek kitett részeit dupla rétegű, kopásállóságáról híres Hitena anyag védi. A kifinomult anyagkeverék számos pozitív tulajdonsága az, hogy rendkívül kényelmes viseletet biztosít, a funkcionalitás és a biztonság megtartása mellett.

IXS Tour Jacket Traveler-ST

Az integrált hát-, valamint váll- és könyökvédők szintén hozzájárulnak a magas szintű biztonsághoz. Mindegyik a motoros ruházati termékekre vonatkozó szabvány 2. szintjének felel meg. A solto-TEX klímamembrán lehetővé teszi a test nedvességének hatékony kipárolgását, de csapadékvíz nem érheti a bőrt. Fontos plusz szolgáltatás, hogy a solto-TEX bélés könnyen eltávolítható, így nélküle semmi sem akadályozza a friss levegő hatékony beáramlását a kabát belsejébe.

IXS Tour Jacket Traveler-ST

A mellkas területén található két nagy, és hátul további két nyílás segíti a szellőzési funkciót. A meleg bélés könnyen eltávolítható. Ha az idő csúnyára fordul, egy vihargallér segítségével a nyak melegen és szárazon marad. A szabás és a kabáton található állítási lehetőségekkel egyedi méretekhez igazítható a kabát. Az öt külső és négy belső zseb kínál sok helyet  a fontos kellékek biztonságos tárolásához.

IXS Tour Jacket Traveler-ST

A kabát alján végig futó cipzárral biztonságos csatlakoztatást biztosít a megfelelő iXS nadrághoz. A Tour Pants Shape-ST különösen jól illik hozzá, anyagában, funkciójában és stílusában tökéletesen passzol a Tour Jacket Traveler-ST-hez. A kabát három különböző színváltozatban elérhető, a hagyományos fekete mellett fekete-fehér változat, valamint sötét és világos szürke árnyalatokban is kapható.

IXS Tour Jacket Traveler-ST

Az S és 5XL közötti méretek kombinálva a nadrág hosszúságával párosítva tökéletes túra ruházatot lehet összehozni. 

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes