IXS Cagoule 365

Lelkes motorosok szabadidejükben, ha az időjárás engedi azonnal nyeregbe pattannak. A nyári szezonban mindenki számára egyértelmű, hogy jól esik egy kis gurulás a természetben, de mit tegyenek azok, akik nem bírják ki a jó idő megérkezéséig?

Vannak olyan napok a motoron, amikor a sisak és a magas gallér nem elég. A Cagoule 365 kiválóan alkalmas arra, hogy ilyen alkalmakkor ne fázzon meg az ember.

IXS Cagoule 365

Ehhez hozzá kell tenni, hogy a megfázásból kilábaláshoz szükséges regeneráló gyógyszerek valószínűleg drágábbak lesznek, mint ez a ruházati kiegészítő. Szélálló külső anyaga és plüss gyapjú belseje melegíti, szigeteli és védi a mellkast, a nyakat és a tarkó hátsó részét, a széltől és az időjárás viszontagságaitól. Ezek a testrészek különösen ki vannak téve hideg időben az erős szélnek. Kifinomult hőmérséklet- és páratartalom-kezelésének köszönhetően ez a kámzsa eső vagy hó esetén is jó szolgálatot tehet. A felső rész rugalmas és lélegző funkcionális szövetből készül, ez biztosítja a levegő áramlást és a páratartalom szabályozását. A gyorsan száradó szövetnek köszönhetően a kilélegzett levegőben lévő nedvesség nem halmozódik fel túlságosan az anyagban, ami szél hatására az arc lehűléséhez vezetne.

IXS Cagoule 365

Az ergonomikus illeszkedést a rugalmas anyag biztosítja, ezzel biztosítja a kényelmes használatot. Az abszorbens anyag jelentősen hozzájárul a sisak tökéletes higiéniájához is, elnyeli az izzadságot. A jó közérzet és a tisztaság mindig megmarad, ahogy azt egy motorkerékpáros ruházattól el lehet várni. A Cagoule 365 könnyen mosható gépben, nem foglal sok helyet sok helyet, nagyon könnyű és elfér minden kabátzsebben.

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes