Minden nap egy újabb kaland a Neo Sports Café-val

A Honda CB 650 R még pimaszabb külsővel igyekszik ettől az évtől a vásárlók kedvében járni. A motor megjelenése után a Hepco & Becker fejlesztési központja nekiállt a megújult modellhez igazítani a kínálatában található kiegészítőket, hogy mindenki utazási  szokásaihoz megfelelőt találjon.

Egy rövidebb hétvégi túrához kifejezetten jól jön a C-Bow tartó és a hozzáilleszthető táskák közül mindenki a poggyászainak méretéhez igazítva választhat a kínálatból.

Honda CB 650 R – Hepco & Becker

Pakolás szempontjából hasznos lehet még egy tanktáska, amihez kézenfekvő megoldást nyújt a Lock-it rendszerű rögzítő, és a kínálatban szereplő ehhez a rögzítési módhoz passzoló táskák kínálata.

Honda CB 650 R – Hepco & Becker

A hátsó rész is kiveheti a részét a csomagszállításból, erre a Minirack egy szélesítéssel kiváló megoldás a hengertáskák számára, vagy választhatjuk az Alu- vagy Easyrack platnit a doboz rögzítéséhez.

Honda CB 650 R – Hepco & Becker

Sportosabb beállítottságú, egyedül utazó motorosoknak a Sportrack ajánlot a hátsó ülés helyére, amin jól mutatnak az ehhez készített táskák.

Honda CB 650 R – Hepco & Becker

A védelemről sem feledkeztek meg, a fekete bukócső protektorokkal, és az oldal állványtalp szélesítés az esetleges károk megelőzésére kiválóan alkalmas.

Honda CB 650 R – Hepco & Becker

A típus kedvelt a motorosiskolák körében, ezért készítettek hozzá a hátsó ülés mellé, illetve a lámpa és kormány köré egy első bukócsövet.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes