A Givi EASY-T sorozat újdonságai

A GIVI puha táska családjába 2021-re 25 különböző terméket ígér a gyártó. Ezek közül hetet nagyon hamar piacra dobnak, amelyek közül mindjárt itt van kettő, az EA129 hátizsák és az EA127 oldaltáska pár. Az EASY-T termékcsalád olyan táskákat tartalmaz, amelyek különböző típusú motorkerékpárokhoz illeszthetőek. Megfelelnek a városi versenyzők poggyászigényének, ugyanakkor megállják helyüket a túra és sport szegmensekben is.

Ennek a kínálatnak az előhírnökeként kerül az üzletekbe az EA129 hátizsák és az EA127 oldaltáska.

Givi EA129

Az EA129 valójában a városi csomagszállítási gondok megoldására született, a hátizsák felismerhető előre formázott első zsebéről, amely szemüveg, pénztárca, kulcsok és egyéb tárgyak tárolására alkalmas. A 15 literes kapacitás jól kihasználható a jól megtervezett belső felosztásnak köszönhetően. Három tárolórekeszéből az egyiket 17 “-es képernyővel rendelkező notebook vagy táblagép tárolására alkalmas. További cipzáras zsebek találhatók kívül, a vállnál és a hátnál párnázott, így felvéve vagy kézben könnyen hordható. A hátsó szövetpánt segítségével a hátizsák egy kocsi teleszkópos fogantyújához is rögzíthető. Anyaga 600D POLY / PU, matt fekete színű, fényvisszaverő betététekkel.

Givi EA129

Az esővédő fluoreszkáló sárga. Oldalt a rögzítéshez szükséges hevederekkel. Méretek (mm-ben): 490 x 200 x 300 (H x M x SZ).
Az EA127 oldaltáskák 20-ról 30 literesre bővíthető űrtartalommal rendelkeznek, elegendő helyet biztosítva az alapvető dolgok tárolására egy hosszú hétvégére, akár két személy számára is. A fluoreszkáló sárga vízálló belső táska véd a nedvességtől. Kívül egy praktikus, nagy cipzáras nyílással ellátott külső zseb található. A puha táskák néhány perc alatt felszerelhetők és eltávolíthatók, ha a nyereg alatti heveder gyűrűje rögzítésre kerül a táskák hátulján található kettős gyűrűs rendszerhez.

Givi EA127

A táskákon lévő hevederekkel összenyomható a tartalom, és stabilizáló funkciót is betöltenek, hiszen ezzel oldható meg a rögzítés a fém oldalkeretekhez. Ezekkel az oldalkeretekkel biztosítható a gyártó szerint csak a biztonságos rögzítés, ezért javasolják beszerzésüket a táskákkal együtt. Anyaga poliészter 600D / PU W / R, Pu betétek, fluoreszkáló sárga fényvisszaverő csíkok. Kivehető belső merevítés és többcélú felhasználást engedő rugalmas zsinórozás. Méretek (mm-ben): 320 x 220 x 490 (M x Sz x H).

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes