Sötét műveletek – Yamaha MT-07 Hepco & Becker

A Yamaha az eladási slágerlista a középkategória élén áll az MT-07 néven futó motorjával. A “nyomaték mester” 2014-ben mutatkozott be, akkor készített hozzá a Hepco & Becker egy saját kiegészítőkből álló kollekciót, és most ismét látogatást tett a rég látott vendég a németeknél. A fejlesztők kihasználva a lehetőséget egy sor újdonságot készítettek a siker modellhez.

2021. januárjában a modellhez tartozó kiegészítők köre bővült egy Minirack konzollal, amely az előző két modell variánshoz is rendelkezésre áll mostantól.

Yamaha MT-07 és Hepco & Becker

A könnyű táskák kedvelői sem maradtak csemege nélkül, a C-Bow tartók és a kollekcióban található, hozzáilleszthető táskák megfelelő helyet kínálnak egy hétvégi kiruccanáshoz szükséges dolgok elhelyezésére.

Yamaha MT-07 és Hepco & Becker

Aki hosszabb utakra szánja el magát ezzel a motorral, az sem fog csalódni a német gyártó kínálatában, hiszen a Lock-it rendszerű oldal doboz tartókhoz illeszthető dobozokkal a nagyobb helyigényre is van megoldás. A gyors csatlakozós tanktáska rendszer lehetővé teszi további poggyász elhelyezését, a katalógusban található táskák felhasználásával.

Yamaha MT-07 és Hepco & Becker

Az Alu-/Easy és Sportrack rendszerű tartók sem hiányozhatnak, a hátsó traktus csomag elhelyezési igényeinek kiszolgálása érdekében. A fejlesztések itt nem álltak meg, a biztonság jegyében bukógombák, szélesített oldaltámasz talp és a karbantartási munkákat megkönnyítő központi állvány segíti megvédeni a motort az esetleges sérülésektől.

Yamaha MT-07 és Hepco & Becker

A motoros iskolák számára készült kormányhoz rögzíthető és a hátsó részt védő bukócső.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes