Moto Guzzi V9

A Moto Guzzi motorkerékpárok generációi között az alapvető jellemzők mindig maradtak, a rendkívül személyre szabható kialakítás, a motor sajátos stiláris szerepe, a karcsú üzemanyagtartály és az alacsony kipufogócsövek már ismertetőjegyei a márkának. A belső a legendás 90 ° -os V-twin motor és nem utolsó sorban a vezetési élményt adó, a Mandello-ban gyártott motorkerékpárokra jellemző futómű kialakítás eredménye.

Ez a hagyomány új életet lehelt a két Moto Guzzi V9 változatba, amelyeket 2021-re alaposan átdolgoztak. A V9 Roamer egy univerzális könnyű és intuitív motor, amit öröm megmutatni és tele van egyedi részletekkel és különleges megoldásokkal.

Moto Guzzi V9 Roamer

A legsötétebb lelket a modell palettán V9 Bobbernek hívják, amelyet széles gumik és minimalista megjelenés jellemez. Mindkét változat drasztikus fejlődésen ment keresztül a kényelem és a vezetési élmény növelése érdekében. A legnyilvánvalóbb változás az új 850 köbcentis, 65 lóerős és 73 Nm forgatónyomatékot adó motor beépítése volt, ami a V85 TT terepmotorból származik. Ez a blokk garantálja a megfelelő teljesítményt, és egy továbbfejlesztett és megerősített váz támogatja a menetdinamikát. A gumiágyazású lábtartók csökkentik a rezgéseket, és a vezetési kényelem érdekében elhelyezésén is változtattak.

Moto Guzzi V9 Roamer

Az ABS mellett, állítható MGCT kipörgésgátló rendszer is az újdonságok sorát szaporítja, ez utóbbit manuálisan ki lehet kapcsolni. A V9 Bobber új, a jármű filozófiájának megfelelő, minimalista megjelenésű nyereggel érkezik, az alumínium oldalsó panelek és a rövid első sárvédő szintén. A Bobber digitális műszercsoporttal és teljes LED világítási rendszerrel büszkélkedhet, az első fényszóró nappali menetfénye a Mandello-i márka emblémáját, egy kiterjesztett szárnyú sast ábrázol. Az előd modellekhez hasonlóan, gyári kiegészítők széles választékát kínálják mindkét motorhoz.

Moto Guzzi V9 Bobber

Ezek az egyedi testreszabáshoz szükséges alkatrészek melltt, olyan szolgáltatásokat is tartalmaz, mint a Moto Guzzi MIA. Ez a multimédiás rendszer lehetővé teszi a motorkerékpár csatlakoztatását az okostelefonhoz és az Internethez. Ezzel az alkalmazással az okos telefon kifinomult tényleges fedélzeti multifunkcionális számítógéppé válik. A V9 Roamer és a V9 Bobber egyaránt csökkentett teljesítményű változatban is kapható, összhangban az A2-es vezetői engedély korláttal, ami ideális lehet a fiatal Guzzi rajongók számára.

Moto Guzzi V9 Bobber

A Moto Guzzi V9 Roamer egyedülálló Grigio Lunare (szürke) színben jelent újdonságot, ez az árnyalat a sárvédőkön, az üzemanyagtartályon és az oldalsó paneleken jelenik meg, fokozva a modell eleganciáját. A Moto Guzzi V9 Bobber teljesen matt Nero Essenziale (fekete) színben kapható, így hangsúlyozva a V9 Bobber sötét szellemiségét, amit a hengerperemek csiszolatlan, sötét színe tovább hangsúlyoz.

Szöveg: Buny

Kép: Moto Guzzi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes