Erős karakter – IXS bakancs

A jó dolgokat nem kell megváltoztatni, és ezt az alapigazságot az iXS is követi a klasszikus olajozott bőrből, a hagyományos cipészkészítés szabályait követve gyártott lábbelijével. A bakancs karcsú kialakítása miatt, jellegzetes régi időket idéző kinézetével ejti rabul a vásárlókat.

Függetlenül attól, hogy 26 vagy 66 éves vagy – egyszerűen jól érzed magad, ha viseled. Időtlen stílusa és a fő alkotóelemekre redukált felépítése magával ragad.

IXS Classic Shoe Oiled Leather


Az elegáns sebességváltó miatti erősítés különleges megjelenéssel ruházza fel. A kopásálló gumiból készült vaskos profilokkal ellátott talp a stílus meghatározó eleme. A kifinomult, teljes kikészítésű borjúbőr és a gondos kidolgozás magas szintű kényelmet biztosít viselőjének, teljes sebességnél és nyugodtabb tempónál egyaránt.

IXS Classic Shoe Oiled Leather

Az élen varrott talp stabilitást és hosszú élettartamot kölcsönöz a cipőnek. Az illeszkedés és a magas szintű kényelem még hosszabb használat után is érintetlen marad. A cipő nagyon ellenálló és a bevált fűzős rögzítésnek köszönhetően szorosan illeszkedik a lábhoz.

IXS Classic Shoe Oiled Leather

A praktikus cipzár a belső oldalán megkönnyíti a fel- illetve levételt. A bokavédők és a megerősített sarokrész biztosítja, hogy a Classic Shoe Oiled Leather megfeleljen az iXS magas biztonsági követelményeinek és a legújabb motoros lábbelikre vonatkozó EN13634: 2017 szabványnak. A csomagtartó a hagyományos fekete mellett vintage barnában is kapható.

IXS Classic Shoe Oiled Leather

Férfiaknak és nőknek egyaránt elérhető, 37 és 48 közötti méret tartományban.

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes