Harley-Davidson újdonságok

“A Harley-Davidson 2021-ben a motorozás érzelmi oldalára fókuszál” mondta Theo Keetell, marketing vezető. “A végtelen túrázás és az úton megtapasztalt szabadság érzése a mi örökségünk és ez kell, hogy inspiráljon minket a jövőben is. Úgy érzem ebben az új évben és új motoros szezonban ennek egyre inkább nagyobb ereje és hatása lehet.”

Hot Rod Bagger Touring újdonságok
A 2021-es Road King Special, a Road Glide Special és Street Glide Special modellek egyedi stílusa és izmos Milwaukee-Eight 114 blokkja igazi egységet mutat a Harley-Davidson Touring vázon.

Harley-Davidson 2021

A Street Glide Special és Road Glide Special kéttónusú fényezést kaptak, valamint választhatóak csillogó krómos vagy matt fekete kiegészítőkkel. A Road King Special és Street Glide Special modelleken az új Daymaker LED-es fényszóró világít, valamint mindhárom modell új, alacsony profilú blokkvédőt kapott, ami jól passzol a motorkerékpárok stílusához.

Harley-Davidson 2021

Mindegyik Harley-Davidson túramotort felszerelték az érintőképernyős Boom! Box GTS fejegységgel, amely Android Auto vagy Apple CarPlay alkalmazással is párosítható. Az okostelefont hozzá csatlakoztatva zenehallgatásra és navigálásra is tudja használni a motoros.
CVO modellek: Új hangrendszer
A Harley-Davidson CVO motorkerékpárok mind stílusban és megjelenésben, mind technikailag a prémium, top kategóriát képviselik, a legmagasabb technológiát és egyedi kiegészítőket, alkatrészeket vonultatnak fel.

Harley-Davidson 2021

2021-ben a CVO Street Glide és CVO Road Glide modellek a legújabb Harley-Davidson Rockford Fosgate audio rendszert kapják, amelyet külön a Harley-Davidson motorokra fejlesztettek ki. A Rockford Fosgate hangszórók megvásárolhatóak az eredeti Harley-Davidson alkatrész katalógusból a 2014-utáni H-D túramotorok Boom! Box fejegységéhez is. Mindegyik 2021-es CVO modell – a CVO Street Glide, a CVO Road Glide, a CVO Limited és a CVO Tri Glide – új fényezést és stílusos kiegészítőket kapott.

Harley-Davidson 2021

A Milwaukee-Eight 117 V-Twin blokkot csak a különleges CVO modellekbe szerelik, ami a legerősebb szériában gyártott motor egyenesen a Harley-Davidson gyárból. A motorozást megkönnyítő folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően minden CVO modell fel lett szerelve a RDRS Safety Enhancements (vagy RDRS-ként ismert) rendszerrel. Ez az egység a motorozási komfortot segíti egy hirtelen bekövetkezett szituációban vagy egy rossz talajon.

Harley-Davidson 2021

Az RDRS szabályozza például a motor kanyarban való fékezését, a kanyarodási fék blokkolást és a kanyarodási kipörgésgátlót, valamint az indulási kipörgésgátlót és a guminyomás figyelő rendszert.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes