Felnyitható IXS 460 FG 2.0 sisak

A vezetési élményt hosszú utazások során az időjárástól függetlenül garantálja a svájci gyártó újdonsága. Le kell hajtani és készen áll az indulásra! Az IXS460 FG 2.0 sisak bizonyíték arra, hogy a túrázásra tervezett felnyitható fejvédők könnyedén hozzák a sportos megjelenést, a maximális biztonságot és egyszerre praktikus működést kínál a rendkívüli kényelem mellett.

Többfunkciós használhatóságát sportosan vékony kontúrja és modern grafikája hangsúlyozza.

IXS 460 FG 2.0

Az IXS felnyitható állvédős sisak előnyei közé tartozik, hogy rövid megállások alkalmával levétel nélkül lehet enni néhány falatot, vagy oltani a szomjat. Sokkal kényelmesebb a szemüveget viselők számára, az arcbetétben kialakított csatornának köszönhetően. Az IXS Flip Up sisak azért emelkedik ki még a hasonló sisakok sorából, mert kiváló minőségű üvegszál erősítésű külső héja kiváló ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik.

IXS 460 FG 2.0

Az üvegszál súlyt takarít meg, így a sok funkció ellenére könnyebb, mint sok zárt sisak. Az állrészt polikarbonátból gyártják, a fejlett fröccsöntési technológiának köszönhetően nagyobb pontosság érhető el. Logikusan következik mindebből, hogy az újdonság meghaladja a jelenlegi ECE 22.05 szabvány előírásait. Az integrált napszemüveg, a hatékony szellőzés a homlokon és az állon, a tiszta, karcálló, gyorsan cserélhető plexihez Pinlock is jár.

IXS 460 FG 2.0

A belső kialakítás a lélegzetet eltereli, így a belső párásodás hideg időben kisebb. További plusz pont a kényelmes belső bélés, ami kivehető és mosható. A kiváló minőségű anyagból készülő arcpárnák hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a bélés. Kellemes a viselete, még akkor is, ha nagyon meleg van. Két héjméret biztosítja az optimális mérettartományt az XS és a 2XL között.

IXS 460 FG 2.0

Neon sárga és fényes fekete fényezés mellett, matt fekete és szürke árnyalat is található a kínálatban. A sárga biztosítja a jobb láthatóságot, és ezáltal jelentősen hozzájárul a biztonságos motorozáshoz. A mikro csattos rögzítést nagyon könnyű használni, még kesztyűben is.

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes