Geometria kérdése! – Kappa Monolock Cube

A 2021-es kínálat új terméki közül két Monolock felső doboz tűnik ki azonnal, a megjelenésükre utaló névvel: CUBE. Ezek a dobozok 32 és 43 literes űrtartalommal, egyedi négyzet alakú – vagy még jobb – köbös alakjukról, elegáns és modern kivitelükről könnyen felismerhetőek.

Azok számára, akik a 43 literes változat mellett döntenek, alapfelszereltségként kapnak egy utas háttámlát. A Kappa Monolock rendszerű dobozainak családját a robogók és kismotorok felé terjesztették ki, a városi közlekedésben résztvevő jármű tulajdonosokat célozva meg.

Kappa Cube

Stílus szempontból eltér a szokásos „kupola” formától, amelyet a motorosok szívesen társítanak egy ilyen kiegészítőhöz. Mint könnyen sejteni lehet, ennek az új termékcsaládnak a legfőbb jellemzője a jellegzetes forma, amely a belső tárhely növekedését hivatott szolgálni. Jelenleg két verzióban K320NMAL és K43NMAL modellnéven kaphatóak.

Kappa Cube

A K320NMAL 32 literes dobozban elfér egy zárt sisak vagy egy felnyitható, ami mellett a mindennapi használatra szánt egyéb hasznos tárgyak is elférnek. Ezzel a megoldással viszonylag kis külső méreteket lehet összeegyeztetni a meglepő belső kapacitással. A szemet megragadja a márka logójával szatén ezüstre festett felső betét, amely a fényvisszaverőket helyettesíti és a fekete felületet töri meg.

Kappa Cube

A fedél szénszál hatású textúrával rendelkezik, a fogantyú a kézben tartást könnyíti. Érdemes megjegyezni a „Micro 3” zárrendszert, amely lehetővé teszi a fedél zárását kulcs nélkül, egyszerűen a lenyomásával. Alapkivitelben a járműre szerelhető alap és platni megtalálható a csomagolásban. Méretei (cm): 40,5 x 30,3 x 43,3, maximális terhelhetősége 3 kg.

Kappa Cube

Opcionálisan kérhető hozzá biztonsági kulcs. A K43NMAL azok számára lehet érdekes, akik utassal szoktak utazni, vagy egyszerűen csak több helyre van szükségük, azoknak alkotta a Kappa a 43 literes CUBE változatot, amely két teljes vagy felnyitható sisakot képes elnyelni. A stílus és az anyagok szempontjából ez a modell másolja a 32 literes CUBE változat jellemzőit.

Kappa Cube

Nem csak a platnit és a szerelőkészletet tartalmazza az alapcsomag, hanem kényelmes háttámlát is. Méretei (cm): 43,3 x 31,5 x 45,8; maximális terhelése 3 kg. Opcionálisan kérhető biztonsági zár.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes